Part Time Job Mobile Spa

By | 07/03/2019

Hai! Assalamualaikum! Ada tak mak-mak atau mana-mana wanita berkerjaya yang terasa nak cari instant cash atau income lebih? Atau dalam erti kata lain, buat Part Time Job? Ada orang, impian dia lagi besar dari kemampuan dia. Kalau orang camni, mesti tengah tercari-cari idea apa nak buat untuk besarkan duit tabung travel dia. Pernah terfikir nak buat bisnes apa as part time?

Part Time Job Mobile Spa

Part time job Mobile Spa
Part Time Job Mobile Spa

Haa.. suka tak kalau nak cari income segera melalui servis Mobile Spa? Bayangkan… Buat kerja facial sejam hingga dua jam sahaja sehari, boleh peroleh income sampai RM60 sekali facial satu orang (ini harga contoh je ok?). Tu baru sehari tau. Kalau darab 30 hari? Terus dapat extra income RM1300 tau!!

Apa yang seronoknya tentang part time job mobile spa ni ialah, masa untuk melakukannya adalah fleksibel. Kita boleh tentukan waktunya sendiri. Kalau hujung minggu, nak buat facial tu hari Sabtu atau Ahad? Kita boleh tentukan appointment dengan customer kita. Atau kalau hari bekerja, nak buat siang atau malam? Maybe ada antara kita yang kerja malam kan. Contohnya kerja nurse, kerja mall, kerja kedai makan dan lain-lain. Siang boleh isi masa dengan mobile spa.

Atau cikgu yang kerja pagi. Petang, boleh on mobile spa lepas sekolah. Ramai je tau beautician kami yang buat camtu. Untung-untung, balik sekolah, dapat cash RMXX kan?

Keistimewaan Part Time Job Mobile Spa dengan TWB

TWB adalah kumpulan Mobile Spa ‘The Walking Beauty’ yang menggunakan produk Shaklee sepenuhnya. Haa jangan tak tahu pula yang Shaklee ada skincare dia yang sendiri. 100% semulajadi dan selamat lagi tu. TWB telah bermula semenjak tahun 2015 lagi.

Baca : Apa Itu Projek Spa ‘The Walking Beauty’?

TWB menawarkan khidmat mobile spa kepada para wanita yang tak sempat nak ke kedai spa dan juga  Kursus Mobile Spa kepada mereka yang berminat untuk memulakan kerjaya dan bisnes dalam bidang kecantikan spa ini.

Kelebihan spa TWB yang menggunakan produk Shaklee adalah, setiap ahli terapis TWB bukan saja berpeluang menjalankan servis spa dan menerima instant cash hari-hari, malah mereka juga boleh menjana pendapatan pasif melalui bisnes Shaklee. Sambil buat servis spa, sambil boleh jalankan produk-produk spa dan Shaklee.

Sambil dapat untung retail, sambil dapat bonus bulanan – rewards yang Shaklee berikan kepada semua pengedar-pengedarnya yang mempromosikan produk-produknya.

Lagi? Apa yang best?

Yang bestnya kalau kita betul-betul serius menjalankan bisnes Shaklee bersama spa ni, kita boleh dapat award tiket perjalanan antarabangsa secara PERCUMA daripada Shaklee tau!

Daripada asalnya nak besarkan tabung simpanan untuk travel, tetiba boleh dapat FREE Trip pulak daripada Shaklee. Hehehe.

Baca juga : Kelebihan Bisnes Spa Dengan Produk Shaklee — Dapat Trip Mewah!

Spa ni buat part time je tapi sangat menyeronokkan!

Dapat instant cash, mudah, fleksibel, tak perlu buka kedai, pendapatan sepenuhnya milik sendiri, tidak perlu pekerja, keuntungan yang tinggi, dan sangat menjimatkan masa. Hanya nak atau tak nak buat saja.

Kursus Mobile Spa The Walking Beauty 2019

Pakej Kursus Mobile Spa bersama TWB.

Dalam TWB, kami offer 2 Pakej:

PACKAGE A: RM 1,999

1- Sijil Penyertaan
2- Produk Shaklee: Starter set Youth Skincare , Masker, Scrub & Vitamins
3- Trial Kit Spa
4- Mobile Bag Spa

5 courses:

-Relaxing facial
-Body Scrub
-Aura Bath
-Hands & Foot Spa
-Sauna

+1 how to set up home & mobile spa

BONUS

✔ module lengkap
✔ personal coaching
✔ beauty products lengkap
✔ basic tools
✔ lifetime coaching
✔ income 6 penjuru

-habis training dah terus boleh run spa-

PACKAGE B: RM 2,999

1- Sijil Penyertaan
2- Product Shaklee: Complete Youth Skincare, Masker, Scrub & Vitamins
3- Trial Kit Spa
4- Trolley Bag Spa
5- Skin Analyzer
6- Ion Massage
7- Facial bowl

5 courses:

-Relaxing facial
-Body Scrub
-Aura Bath
-Hands & Foot Spa
-Sauna

+1 how to set up home & mobile spa

BONUS

Kelas Make Over 360 worth RM1k++

1) Forever MakeUp (sekali belajar, boleh digunakan sampai bila-bila dan sesuai untuk setiap masa)
2) Cara makeup pantas siap dalam 10 minit
3) Cara pemilihan alatan makeup yang betul mengikut jenis kulit
4) Kenali Skintone
5) Kenali Undertone
6) Tips pilih foundation, eyeliner, eyebrow pencil, lipstick
7) Teknik makeup yang betul supaya nampak natural dan tahan lama
8) Kenali bentuk muka
9) Hijab styling untuk shawl sesuai dengan bentuk muka
10) Hijab styling untuk bawal sesuai dengan bentuk muka
11) Overall image untuk tampil berkeyakinan

Baca juga : Keistimewaan Menggunakan Shaklee Dalam Spa

Testimoni Peserta Kursus Spa The Walking Beauty

Penutup

Jadi kalau anda berminat nak jalankan Part Time Job Mobile Spa, especially dengan team kami team TWB, boleh terus hubungi saya untuk bertanya atau sertai kami.

Salam Mesra.

Wan Syahida

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

3 thoughts on “Part Time Job Mobile Spa

    1. syahida Post author

      Hehehe.. Boleh. Beritahu lokasi. Saya boleh carikan orang yang boleh datang ke rumah 🙂

      Reply
  1. Pingback: Mobile Spa Bantu Wanita Jana Pendapatan • SyahidaShukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.