Pakej Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai ‘The Walking Beauty’ Mulai Mac 2018

By | 03/03/2018

Hai Assalamualaikum! Pakej Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai ‘The Walking Beauty’ kembali lagi dan kini kita telah update kepada Pakej Kursus Mobile Spa yang baru mulai Mac 2018. Kalau sebelum ni kita dah progress dari RM750, RM999 dan RM1,199, kini kita progress lagi kepada RM1,299. Kenapa tuuu? Ok sila teruskan membaca okay!

Pembaharuan Pakej Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai TWB

FYI, semenjak tahun 2015 hingga 2017, kita menggunakan skincare semulajadi keluaran Shaklee iaitu Nutriwhite dan Enfuselle. Namun oleh kerana pihak Shaklee bakal mengeluarkan BREAKTHROUGH atau Penemuan Sains Terbaru dalam Dunia Kecantikan dan Skincare iaitu YOUTH, maka kesemua jualan Nutriwhite dan Enfuselle juga telah dihentikan. So, takde dah la kedua-dua set skincare tu.

Berita baiknya, akhirnya pada bulan Mac 2018 ni, skincare Youth yang dinanti-nantikan dahulu ni telah pun tiba ke Malaysia dari US dan kini telah pun available! So team spa TWB kita pun dah legaaaaa sebab skincare dah ada! Alhamdulillah… Jadi untuk me’mantop’kan lagi Pakej Spa TWB kita ni, mestilah kita kena guna YOUTH!

YOUTH Skincare

YOUTH Skincare

Eh jap. Tak kenal lagi YOUTH tu apa dan apa yang TERISTIMEWA sangat dengan skincare ni? Boleh la usha-usha baca dan tengok kat sini hokay! Kat sini :

Apa tu Youth, Sains di sebaliknya dan Testimoni pengguna dia camnee? Ha KLIK SINI.

Apa dia pulak Set Rangkaian Full Set Youth ni? Nak tengokkk sikit ghupe dia tiap-tiap satu item boleh tak? OK! KLIK SINI.

Ehh kejap. Kata bagusss sangat. Mana Keputusan Ujian Klinikal dia? Bak tengok. OK Bolehhhh! KLIK LA SINI HOKAY.

Ha so boleh la faham-fahamkan sikit cerita-cerita di sebalik Skincare luarbiasa YOUTH ni.

Dah baca? Eh pastikan baca. Rugi tak baca. Sebab 1 Malaysia tengah menggilaaaa dengan jualan Youth yang baru je bermula pada 1 Mac. Yang lagi buat menggigil kami ni, 2 Mac lagi dah stock Youth di semua branch Shaklee di Malaysia dah running low!

Weyh kegilaan apakah ini?

Memang! Youth memang dijangka bakal lajuuu jualannya sebab orang berebut-rebut nak dapatkannya!

Kenapa??

Sebab sains di sebaliknya yang terlalu power, dengan kualiti semulajadi dan selamatnya dan kesan efektif yang ia berikan kepada setiap penggunanya.

Antara yang paling tak boleh tak tahu, yang anda mesti tahu pasal Youth ni adalah:

  1. Youth semestinya selamat dan semulajadi (ini memang biasa untuk kesemua produk Shaklee)
  2. Bebas 1500 bahan kimia berbahaya dan bahan kimia mencurigakan (skincare lain kerap memiliki bahan kimia yang mencurigakan dan pendek kata ada side effect tak eloklah)
  3. Ada 8 patent dan patent-pending (nobody bleh tiru hokay)
  4. Ada 8 tahun penyelidikan. (Eh dari anak lahir sampai dah masuk Darjah 2 baru siap. hihihi.)
  5. Telah terbukti dalam ujian klinikal yang ia berjaya meremajakan kulit menjadi 10 tahun lebih muda.
  6. Sesuai untuk kesemua jenis kulit.
  7. Tidak akan menyumbatkan liang-liang pori.
  8. Tidak menyebabkan alergi ke atas kulit.
  9. Tidak akan memedihkan mata. (eh betul. saya pakai Youth tak pedih langsung mata. Skincare lain memedihkan jugak la moisturizer dia, cleanser dia. huh)
  10. 100% vegan dan berasaskan tumbuh-tumbuhan sahaja.
  11. Sesuai je untuk lelaki dan perempuan.
  12. Tidak diuji ke atas haiwan. Terus uji ke atas manusia la uolls. Dan orang-orang ini bukannya model yang kulit dah elok tu tau yang diupah jadi duta-duta produk macam skincare lain tu. Tapi Youth diuji ke atas orang biasa je, rakyat marhaen macam kita la jugak. Hehehe. So kesan dia lagi real gitu.
  13. Youth juga bebas gluten! Eh apokobondo gluten ni jang? Kalau anda pesakit eczema, anda pasti perlu kenali gluten tu hapo dan mestiiii menjauhkan diri daripada memakan makanan yang mengandungi gluten. So, bab skincare, tak perlu risau jugak! Sebab skincare Youth pun dah tolong ciptakan skincare yang bebas gluten! Lega u.

Ha banyak kan? Banyak sangat yang istimewa dengan Youth ni berbanding skincare yang lain. Anda boleh menilainya sendiri.

Ok done cerita pasal Youth hokay!

Pakej Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai ‘The Walking Beauty’ Mulai Mac 2018

Disebabkan ke-best-an Youth ini, maka semestinyalah Kursus Spa dan Bisnes Mobile Spa TWB juga bakal menggunakan skincare Youth ni!

Jadi bagi anda yang BAKAL menjadi sebahagian daripada ahli Spa ‘The Walking Beauty’ kami mulai Mac 2018, anda juga bakal mendapat Skincare Youth ini bersama-sama dengan Beauty Products yang lain untuk menjalankan bisnes mobile spa.

Chopppppp! Kenapa kecoh gila nak guna produk Shaklee ni untuk Spa ni?  BOLEH LA BACA SINI : Keistimewaan menggunakan Shaklee dalam Spa ‘The Walking Beauty’.

Ok best best. So berapa Yuran Pakej Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai ‘The Walking Beauty’ ni mulai Mac 2018?

Mulai Mac 2018, yuran Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai bersama TWB adalah berjumlah RM1,299.

Pakej Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai 'The Walking Beauty' Mulai Mac 2018

Pakej Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai ‘The Walking Beauty’ Mulai Mac 2018

Apa yang anda bakal dapat dalam pakej ini?

Check it out.

Anda bakal mempelajari 5 courses + 1 advanced course :

  1. Facial Relaxing Treatment
  2. Body Scrub
  3. Sauna Herbs
  4. Aroma Milk Bath
  5. Foot and Hand Spa

+ 1 : How To Setup and Run Mobile Spa Business.

Dengan yuran RM1,299 ini juga, peserta akan menerima :

  1. Manual lengkap mengenai course yang diajar
  2. Beauty Products dari Shaklee
  3. Skincare Youth
  4. Keahlian percuma dalam Shaklee
  5. Sijil Beautician
  6. Trial Kit Spa
  7. Teknik marketing one to one (selesai training, InsyaAllah berderet customer menanti)
  8. Support group yang sangat happening!

Dan…

9. Berpeluang bersama-sama dengan ahli spa TWB dalam lawatan ke Luar Negara setiap tahun!

Boleh baca mengenainya di : Kursus Mobile Spa Termurah di Kawasan Selangor dan KL.

Penutup

Jadi, seandainya anda berminat untuk mempelajari teknik spa dan cara-cara membuka bisnes Mobile Spa dan menyertai Pakej Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai ‘The Walking Beauty’ Mulai Mac 2018, maka anda amat dialu-alukan untuk bersama kami.

Boleh terus hubungi saya melalui phone atau Whatsapp sahaja saya di : 012-6753078.

Salam Mesra, 

Wan Syahida Kahar

SID 1143254

012-6753078

Pengedar Shaklee dan Ahli Spa ‘The Walking Beauty’ Sejak 2015

11 thoughts on “Pakej Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai ‘The Walking Beauty’ Mulai Mac 2018

    1. syahida Post author

      Wah.. Mak Naziman suka berspa atau cari duit ngan spa nie? 😀

      Reply
    1. syahida Post author

      Yup sangat mudah cari duit ngan spa.. kalau minat nak cari instant cash.. try je spa..

      Reply
    1. syahida Post author

      Hihi.. Kena minat dan rajin juga 😀

      Reply
  1. Gum Arabic Al-Manna
    Twitter:

    Dengan adanya pakej kursus spa bergerak tanpa kedai atau The Walking Beauty akan memudahkan lagi penyertaan ramai terutamanya suri rumah. Pakej yang ditawarkan pun menarik. All the best Shaklee YOUTH!
    Gum Arabic Al-Manna recently posted…Al-Salwa AmeerMy Profile

    Reply
    1. syahida Post author

      Macam dah banyak membaca jugak Gum Arabic Al-Manna pasal TWB ni hehehehe.. 😀

      Reply
    1. syahida Post author

      Kannn. for those yg sangat sensitif dan mudah alergi, boleh try natural & botanical skincare macam Youth ni.

      Reply
  2. Pingback: Sejauhmana Bisnes Mobile Spa Boleh Memulangkan Balik Modal? • SyahidaShukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge