Masalah Ibu Hamil dan Menyusu : Lesu dan Menggigil Ketika Berpuasa

Assalamualaikum semua! Ada ibu-ibu yang dah selesai puasa ganti? Ke dah tengah puasa 6 bulan Syawal? Mungkin ada yang terpaksa mengganti lebih banyak hari sebab terpaksa ponteng puasa masa Ramadhan hari tu, dek kerana tak larat. Sebab sememangnya Allah memberikan keringanan kepada dua golongan ni iaitu ibu-ibu hamil dan menyusu sebab kekurangan upaya mereka. Mesti ada ibu hamil… Read More »

Set Kolestrol Shaklee : Cegah Kolestrol Daripada Makanan dan Kurangkan Kolestrol Sedia Ada Dalam Badan

Assalamualaikum!! Apa khabar semua pembaca saya yang budiman? Masih dalam mood raya ke? Dah 19 Syawal ni. Rasa cepat je masa berlalu. Hujung minggu yang bakal datang ni mesti dah ada jemputan majlis hari raya yang perlu dihadiri, kan? Mungkin juga ada majlis aqiqah dan kenduri kendara. Ramai orang yang suka gabungkan semua masa bulan Syawal ni sebab… Read More »

Pengedar Shaklee Slim River dan Behrang

Hai Assalamualaikum! Hari ni saya nak perkenalkan salah seorang anak Shaklee saya yang berada di Perak, iaitu kawasan Slim River atau Behrang. Jadi orang-orang Slim River, ini berita baik untuk anda! Kalau perlukan apa-apa produk Shaklee ataupun nak hubungi dan bertanya lebih lanjut mengenai produk Shaklee, boleh lah kalau nak berkenalan dengan agen dan pengedar Shaklee Slim River… Read More »

Detoks Perut dan Usus Daripada Toksin dan Sisa Makanan Dengan Herb-Lax

Dah masuk musim open house raya dan kenduri-kendara perkahwinan sekarang ni mula lah kita akan banyak menikmati makanan. Biasa la bila dah habis seminggu pertama raya bersama keluarga, tiba pula masa untuk memenuhi jemputan rumah terbuka pula. Sabtu lepas saya sampai kena hadiri 4 jemputan. Bayangkan la banyak mana makanan dihidangkan. Hehe. Memang dah terfikir-fikir ku perlu detoks… Read More »

Keluar Daripada Zon Selesa Untuk Menjadi Orang Yang Lebih Maju

Ramai di antara kita yang tak sedar yang kita berada dalam comfort zone ataupun zon selesa. Sebenarnya namanya saja comfort zone tapi sebenarnya ia sedang membunuh dan merosakkan kita bila berada dalam keadaan selesa saja terlalu lama tanpa ada perubahan hidup ke arah yang lebih baik. Zon selesa ini bermakna kita sedang membiarkan hidup kita dalam keadaan biasa-biasa… Read More »

Falsafah Produk Shaklee : Selamat, Terbukti dan Berkesan !

Assalamualaikum semua pembaca saya yang budiman :). Saya harap semuanya berada dalam keadaan sihat, sejahtera dan dirahmati Allah selalu. Ada yang puasa 6 Syawal hari ni? Harap-harap masih gigih la nak berpuasa walaupun semua tengah mood raya, kan. Sementara saya tengah nak menunggu waktu untuk memasak dan berbuka puasa, saya nak share sikit tentang Falsafah Produk Shaklee ni… Read More »

Vitalea Melengkapkan Nutrisi Harian Yang Kurang Semasa Hari Raya

Vitalea Melengkapkan Nutrisi Harian Yang Kurang Semasa Hari Raya Assalamualaikum semua. Mesti semua tengah mood beraya lagi kan? Sekarang hari bekerja memang stop sekejap tapi bila tiba hujung minggu, mula la kita nak hadiri open house sana sini. Majlis perkahwinan juga tak kurang banyaknya time Syawal ni. Masa ni la kita nak makan sana makan sini. Musim raya… Read More »

Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2017

Hai Assalamualaikum! Apa khabar semua? Camne raya, ok tak?Sementara baru 8 Syawal ni, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir dan Batin. Saya harap semua orang sempat berhari raya bersama keluarga dan mak ayah memasing di kampung. Walau jauh mana kampung mak ayah kita, walau seusang mana pun kampung kita, mesti nak balik jugak kan?… Read More »