Nak Buat Side Income RM2000 Sebulan?

By | 26/10/2019

Dalam entry sebelum ni, saya ada kongsikan mengenai peluang menjana pendapatan yang fleksibel dengan Shaklee. Bacakan di : Time Freedom Dengan Bisnes Shaklee. Kali ni saya nak kongsikan dengan anda yang berminat untuk membuat side income RM2000 sebulan. Saya akan terangkan caranya dalam entry ini.

Cara Menjadi Ahli Shaklee

Sebelum memulakan side income RM2000 ini, mula-mula anda kenalah berdaftar menjadi seorang ahli Shaklee dahulu. Caranya simple je; ada 3 pilihan cara iaitu:

  1. Bayar yuran RM65 dan terus dapat memberkit Shaklee. Tambahkan RM10 lagi untuk pengeposan. Kalau nak ambil terus di branch atau home office pun boleh jugak. Tak perlulah dikenakan caj RM10. Kalau tak, total ialah RM75.
  2. Beli produk Shaklee berjumlah RM700 dan terus anda boleh dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA berserta memberkit Shaklee (bernilai RM65) tadi. Contohnya kalau anda beli Set Detoks Shaklee, terus anda dah layak mendapat keahlian PERCUMA.
  3. Beli mana-mana di antara 3 set Jom Detox Shaklee ini dengan 10% diskaun dan anda terus boleh dapat keahlian PERCUMA dan memberkit Shaklee.

Apa yang menarik, bermula 26 September 2019, Shaklee telah memperkenalkan 3 jenis pakej yang menarik iaitu:

  1. Set Gold Detox
  2. Set Platinum Detox
  3. Set Diamond Detox

Set Gold Detox

Set Gold Jom Detox Shaklee

Mempunyai 5 item iaitu:

  • DTX Complex
  • Herblax
  • Peppermint-Ginger
  • Alfalfa (S)
  • Vanilla Cinch Shake Mix atau Chocolate Cinch Shake Mix

Set Platinum Detox

Set Platinum Jom Detox Shaklee

Mempunyai 6 item iaitu:

  • DTX Complex
  • Herblax
  • Peppermint-Ginger
  • Alfalfa (S)
  • Vanilla Cinch Shake Mix atau Chocolate Cinch Shake Mix
  • Vivix

Penambahan Vivix di dalam Set Detox ini adalah untuk memberikan kesan yang lebih hebat terhadap proses detox seseorang kerana ia melibatkan “Cellular Detox”.

Set Diamond Detox

Jana side income dengan Jom Detox Jutawan.

Mempunyai 7 item iaitu:

  • DTX Complex
  • Herblax
  • Peppermint-Ginger
  • Alfalfa (S)
  • Vanilla Cinch Shake Mix atau Chocolate Cinch Shake Mix (2 canister)
  • Vivix

Penambahan Cinch Shake (Chocolate atau Vanilla) ini adalah untuk mencukupkan penggunaan Cinch Shake selama 30 hari.

Ini disebabkan selepas selesainya detox selama 7 hari, adalah terbaik kalau peserta meneruskan diet protein ini untuk mengurangkan penampakan bahagian tubuh yang ‘geleber’ apabila lemak semakin hilang. Senang cerita, protein Cinch ni membantu dalam pemeliharaan otot, fitness dan inch loss.

Nak Buat Side Income RM2000 Dengan Shaklee dan Jom Detox?

Bagi anda yang berminat nak menjana pendapatan melalui bisnes Shaklee dan program kurus detox ini, ada 2 cara untuk anda memulakannya.

  • Dapat minima RM150 bagi setiap 3 orang ahli baru yang membeli Pakej Jom Detox.
    • Setelah anda mendapatkan hasil yang best dalam program Jom Detox, mestilah kawan-kawan anda akan perasan kan? Diorang nampak awak dah makin kurus dan cun. Lepas tu diorang akan tanya apa dah awak buat.
    • Masa ni, dah boleh ajak diorang pulak untuk join program detox sama. Awak pun boleh dapat income, sambil-sambil membantu kawan awak pulak kurus.
    • Once anda dah dapatkan 3 orang ahli baru dalam tempoh 1 bulan yang beli Pakej Jom Detox ni, anda akan dapat RM150.
    • Pakej Jom Detox ni apakebenda? Yang saya share kat atas tadi. Pakej Gold, atau Pakej Platinum atau Pakej Diamond.
Jana side income dengan Program Jom Detox Jutawan.
You tu awak lah. Lepas awak join, awak ajak lagi 3 orang join. Awak akan dapat RM150.

Bagi setiap orang yang awak daftarkan, awak akan dibayar RM25. Bagi setiap 3 orang yang awak daftarkan dalam pakej Jom Detox, awak akan dibayar RM150 tambahan daripada Shaklee.

Ini bonus tambahan tau. Bukan bonus yang biasa dapat bulan-bulan tu. Yang tu lain, akan dapat jugak. Ini adalah extra Shaklee nak bagi kat kita.

Tapi ia tak terhad kepada 3 orang je ok? Dah dapat 3, cari lah lagi orang supaya awak boleh dapat bonus yang lebih besar.

Ringkasannya begini:

  • Dapat 1 orang berdaftar, awak dapat RM25.
  • Dapat 3 orang berdaftar dalam 1 bulan, awak dapat tambahan RM75 lagi. So total ialah RM150.
  • Bonus bulanan Shaklee (yang memang biasa dapat bulan-bulan)

Cara yang kedua ialah, jana RM2000 dengan bisnes Shaklee melalui Jom Detox Jutawan!

Tadi ada 3 orang beli dengan awak kan. Kalau setiap 3 orang tu jual juga 3 set, awak akan dapat RM2000!!!

Sambil berniaga, sambil boleh grow bisnes Shaklee awak. Dan bisnes itu berpeluang untuk membesar lagi menjadi organisasi yang besar. Seterusnya boleh menjadi income aktif mahupun pasif.

So, jom! Bagi awak yang serius nak buat duit, boleh lah turut sama sertai kami dalam bisnes Shaklee dan program Jom Detox.

Sambil kita sendiri mendapat kesihatan dan badan yang lebih kurus, sambil membantu orang lain pula mendapat kesihatan dan kurus juga.

Boleh juga bacakan entry-entry lain yang bermanfaat untuk awak:

Kenapa Jom Detox Jutawan Menjadi Pilihan Untuk Jana Side Income?

Kalau nak tahu, syarikat Shaklee adalah syarikat yang sangat kukuh di Malaysia. Usianya di Malaysia dah nak masuk 25 tahun. Sepanjang 5 tahun saya bersama Shaklee, tak pernah sekali pun mereka lambat membayar bonus.

Apa yang Shaklee janjikan semuanya ditepati. Malah rewards mereka adalah melangkaui jangkaan kita. Ini yang buat para pengedarnya rasa seronok membuat bisnes Shaklee.

Produk Shaklee semuanya memang power-power! Sangat-sangat berkesan dan berbaloi untuk wang. Kalau tak best, takkanlah ada pengguna setianya sampai berpuluh-puluh tahun setia dengan produk yang sama. Bukan saja di Malaysia, tapi juga di seluruh dunia.

Terlalu banyak testimoni para pengguna Shaklee yang awak boleh jumpa. Dan lagi, apa keistimewaan Program Kurus Jom Detox Jutawan kami ini berbanding group lain?

  • Jom Detox Jutawan telah beroperasi selama hampir setahun (anniversary pada November 2019).
  • Ribuan peserta telah mendapat manfaat daripada program ini semenjak ia dilancarkan.
  • Memiliki certified coach yang ramai.
  • Proven results: berjaya bantu turunkan berat badan lebih daripada 3000kg dalam tempoh setahun!
Jom Detox Jutawan proven result. Jom jana side income dengan program Jom Detox!
Jom Detox Jutawan proven result. Jom jana side income dengan program Jom Detox!

Data ni untuk 15 batch sahaja. Sekarang kita di batch 17.0. Dah 3400 kg dan 6000 inch berjaya dibuang oleh peserta-peserta kami.

Boleh juga turut baca di bawah:

Jom! Sertai kami dalam Team Jutawan. Sambil sihat, sambil kurus, sambil jana side income sekali.

Apa yang best join Team Jutawan?

Hubungi saya di 012-6753078 atau Klik : Whatsapp Shye.

Salam Mesra,
Wan Syahida
SID 1143254
Pengedar Shaklee Anda
FB : Wan Syahida Kahar
IG : @shye_wsyahida

Shaklee Petaling Jaya

9 thoughts on “Nak Buat Side Income RM2000 Sebulan?

    1. syahida Post author

      TQ Qeela.. pasti ada tekniknya yang kita akan share 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Ya semoga mendapat sambutan yang baik. Sebab ramai sangat rakyat Malaysia yang obesiti, mendapat penyakit dan macam-macam masalah kesihatan.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.