Kursus Spa TWB Termurah Di Pasaran

By | 13/05/2018

Hai Assalamualaikum.. Terpanggil saya nak ulang tulis dalam entry blog saya, tentang Kursus Spa TWB termurah di pasaran ni.

Saya nak imbas kembali sewaktu saya mula-mula belajar facial & mobile spa bersama TWB ini. Masa tu tahun 2015, dan waktu tu TWB baru je launch sekitar Mei. Saya training facial pada bulan September 2015. Masa tu hanya ada training facial. Dan training facial sahaja pun dah mencecah kos sebanyak RM750.

Dengan RM750, saya dapat training, saya dapat produk Nutriwhite dan bahan-bahan untuk facial. Hanya dengan RM750, saya dah siap dapat buat hands-on dan lepas training je saya dah boleh terus apply kepada ahli keluarga dan jiran tetangga. Kat sini, saya dah boleh dapat income melalui facial tu.

Setelah pakej RM750, TWB pernah buat pakej training spa dengan berharga RM450 untuk pakej BFF, kemudian naik ke RM899, RM999 bila kita tambah course & module, kemudian upgrade pula lagi ke RM1199 dan seterusnya RM1299 bila kita tambah Baby & Kids Spa. Akhirnya ia di-upgrade lagi ke RM1999.

Upgrade yang pernah Kursus Spa TWB lalui untuk berikan yang terbaik kepada para peserta

Upgrade yang pernah Kursus Spa TWB lalui untuk berikan yang terbaik kepada para peserta

Apa Yang Istimewa Dalam Full Package RM1999 Kursus Spa TWB Ini?

So nampak tak, betapa TWB dah progress? Sebenarnya, reason harga pakej Kursus Spa TWB ni melonjak naik adalah disebabkan :

  • Dalam Kursus Spa TWB , kita bukan sahaja ada Facial Relaxing Treatment, tapi kita tambahkan lagi modul-modul:
    • Body scrub
    • Sauna herbs
    • Mandian aura susu
    • Foot and hand spa
  • Kemudian dilengkapi lagi dengan Advanced Module:
    • How to setup and run mobile spa
  • Set penjagaan kulit, iaitu Skincare bermutu tinggi Youth daripada Shaklee
  • Bahan-bahan untuk spa yang mana kesemuanya high standard & high quality daripada Shaklee
  • Alatan asas untuk facial
  • Alat mesin yang wajib untuk facial seperti facial steamer (dan lain2)
  • Beg mobile spa
  • Modul bercetak untuk rujukan peserta, walaupun dah selesai training
  • Support group yang bakal membantu anda di sepanjang usaha anda setup & jalankan bisnes spa anda.
  • Mentor yang membantu anda dari sudut marketing serta boleh bantu anda mengembangkan lagi karier dalam bisnes Spa Shaklee.

Baca lebih lanjut di : Kursus Spa The Walking Beauty 2018

Feedback Peserta-peserta Kursus Spa TWB

Mesti anda nak tahu jugak kan, apa kata mereka yang dah join jadi member TWB ni dan yang dah sertai Kursus Spa TWB?

Ramai yang kata, berbaloi rasanya join.. sebab tak sangka bila apa yang diorang dapat terasa banyak sangat. Makin lama makin seronok tau! Seronok bila senang dapat balik duit, seronok bila ada orang tolong guide, seronok bila customers ramai yang suka spa facial kita, suka repeat, seronok bila kita duduk dalam group yang happening & supportive, and seronok bila dapat kenali produk Shaklee yang sangattt best dan hebat kesannya!

Jomm layan apa kata mereka :

Hasil bisnes spa TWB tak sampai sebulan lagi

Hasil bisnes spa TWB tak sampai sebulan lagi

Offer servis Full Package Spa TWB bernilai RM200 setiap seorang customer, sehari je dapat RM1k++!!

Offer servis Full Package Spa TWB bernilai RM200 setiap seorang customer, sehari je dapat RM1k++!!

Alang-alang balik kampung untuk mengundi, kita ambil customer spa! RM55 dah masuk poket :-)

Alang-alang balik kampung untuk mengundi, kita ambil customer spa! RM55 dah masuk poket 🙂

Ok next jom kita baca, apa kata mereka tentang Kursus Spa TWB yang bernilai RM1999 ni :

Ramai yang nampak berbaloinya Kursus Spa TWB ni

Ramai yang nampak berbaloinya Kursus Spa TWB ni.

Yup. Kursus Spa lain tak sama macam Kursus Spa TWB yang dah siap supply segala-galanya. Semua lengkap siap ada Support Group lagi!

Yup. Kursus Spa lain tak sama macam Kursus Spa TWB yang dah siap supply segala-galanya. Semua lengkap siap ada Support Group lagi!

Terus decide nak join full package Kursus Spa TWB. Siapa la yang tak nak bila segala-galanya dah lengkap. Best tau!!

Terus decide nak join full package Kursus Spa TWB. Siapa la yang tak nak bila segala-galanya dah lengkap. Best tau!!

Alhamdulillah.. Yang bagusnya Pakej Lengkap seperti yang ada dalam Kursus Spa TWB ni memang sangat memudahkan sesiapa saja yang nak terus run bisnes mobile spa right after training.

Kalau dulu masa pakej kita hanya RM450, RM750, RM999 atau RM1299, peserta kena cari peralatan lain sebelum boleh start but servis spa, sebab diorang kena beli dulu steamer, beg spa, dan beberapa peralatan lain. Kali ni, peserta tak perlu susah-susah atau pening nak fikir kat mana nak beli semua tu. Kami uruskan InsyaAllah.

So sebab tu lah kali ni, kami pakejkan Kursus Spa TWB lengkap semuanya dalam Training kita. Bermakna sejurus sahaja selepas training, anda dah boleh mulakan dan dah terus boleh apply dan buat duit. InsyaAllah…

Kan senang bila semuanya dah lengkap sedia? Tak yah dah pening-pening fikir atau keluarkan kos lagi. Cuci tangan banyak ni saja untuk complete modal memulakan bisnes Mobile Spa bersama TWB.

Bagi mereka yang dah pernah survey pelbagai kursus spa di luar sana, pasti akan nampak Kursus Spa TWB ini adalah kursus spa yang termurah di pasaran!

Kursus Spa TWB Termurah di Pasaran!

Kursus Spa TWB Termurah di Pasaran!

Penutup

Kalau katakan anda dah berkobar-kobar, nak join terus Kursus Spa TWB kita, boleh la terus hubungi saya ye! Jangan segan-segan tau. Whatsapp saja saya di 012-6753078. Atau boleh terus call.

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

012-6753078

Shaklee Independent Distributor & Ahli Spa ‘The Walking Beauty’

One thought on “Kursus Spa TWB Termurah Di Pasaran

  1. Pingback: Kursus Mobile Spa Johor dan Pengedar Shaklee Pontian • SyahidaShukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.