Kursus Spa dan Kursus Berpantang TWB

By | 17/11/2018

Hai Assalamualaikum. Sekiranya anda berminat untuk menyertai Kursus Spa Bergerak dan Kursus Berpantang TWB untuk membantu anda menjana pendapatan, anda telah sampai di page yang betul. Kalau boleh, kita mesti mencari kursus spa bergerak dan kursus berpantang yang :

  1. Berpengalaman tinggi
  2. Menggunakan teknik yang berkesan
  3. Produk yang berkualiti tinggi & selamat
  4. Bahan-bahan yang alami dan semulajadi
  5. Lengkap kesemua peralatan untuk memulakan servis spa
  6. Memberi sijil
  7. Bernilai untuk wang
  8. Mempunyai support group yang berterusan
  9. Memberi ilmu kesihatan & kecantikan untuk menjadi ahli terapis yang berilmu dan berpengetahuan tinggi

Kursus spa yang kami sediakan, amat menepati ciri-ciri di atas. Saya daripada team Mobile Spa ‘The Walking Beauty’ atau TWB, menawarkan Kursus Spa Bergerak dan Kursus Berpantang kepada anda yang berminat untuk memulakan kerjaya dalam bidang ini sama ada secara part-time mahupun full-time.

Kami mempunyai tenaga pengajar ilmu perbidanan, berpantang dan penjagaan wanita selepas bersalin yang sangat berpengalaman di dalam bidang postnatal ini selama lebih 20 tahun iaitu Puan Heni yang berasal dari Melaka.

Beliau mempunyai Sijil Kemahiran Malaysia dan amat dikenali di Melaka sehingga mendapat panggilan daripada kerabat diraja Melaka untuk berikan perkhidmatan berpantang.

Jadi, di dalam Kursus Berpantang TWB, tenaga pengajar adalah Puan Heni selain dibantu oleh beberapa ahli terapis yang juga turut berpengalaman.

Manakala untuk Kursus Spa Bergerak, tenaga pengajarnya adalah trainer dari seluruh Malaysia yang berpengalaman menjalankan bisnes Mobile Spa sendiri tanpa kedai.

Apa yang bakal anda pelajari di dalam Kursus Spa Bergerak dan Kursus Berpantang bersama TWB?

Kami menyediakan 7 + 5 + 1 atau 13 kursus spa yang lengkap iaitu:

  1. Urutan tradisional
    • Urutan ibu bersalin normal dan bersalin secara pembedahan
    • Urutan sengkak rahim
    • Urutan wanita hamil
    • Cara penyediaan minyak urut yang jimat dan mudah
  2. Teknik bertungku
    • Batu sungai
    • Batu besi
    • Bengkak susu
  3. Teknik bertangas
    • Tangas kering
    • Tangas basah
    • Cara-cara membuat tangas
  4. Pemakaian bengkung
    • Bengkung tali kasut
    • Bengkung lilit
    • Tips pemakaian bengkung
  5. Cara pembuatan param, pilis dan tapel
    • Menggunakan resepi tradisional + moden (Shaklee)
  6. Penjagaan bayi
    • Tuam, mandi, bercukur, cara mengendalikan angin pasang
  7. Demo dan Praktikal
Praktikal cara membuat param dan pilis

Praktikal cara membuat param dan pilis

Tambahan bonus! : Ilmu nutrisi Set Berpantang Shaklee dan Jadual Pemakanan Set Berpantang Shaklee.

Pakej Penutup Pantang pula ada 5 course iaitu:

  1. Facial relaxing treatment
    • Termasuk face & eye massage
  2. Foot & hand spa
  3. Sauna herba
  4. Body scrub & urut lulur
  5. Mandian aura susu

Tambahan 1 course penting : Cara-cara untuk setup dan run bisnes Mobile Spa ini secara sah walaupun syarikat anda belum didaftarkan di SSM.

Kesemua sekali ada sejumlah 13 course untuk melengkapkan ilmu dan kemahiran anda di dalam menjadi ahli terapis yang menawarkan Spa Bergerak dan Pakej Berpantang atau Confinement Lady untuk wanita-wanita selepas bersalin. Banyak kan?

Selain itu, kami juga akan sediakan kesemua barang-barang ini bersama-sama dengan setiap penyertaan anda di dalam Kursus Spa Bergerak dan Kursus Berpantang TWB:

  1. Produk-produk kecantikan untuk spa
  2. Produk-produk untuk berpantang
  3. Trial kit spa TWB
  4. Trolley beg spa
  5. Steamer & ion massage
  6. Sijil penyertaan
  7. Bimbingan support group
  8. Kitab harga + Module bercetak

Wah! Terlalu lengkap dah rasanya pakej kursus spa dan kursus berpantang kami ni. Dan berapakah nilainya untuk anda dapatkan kesemua ini?

Hanya RM2,999 untuk kesemua 13 course dan 8 perkara yang anda akan perolehi lagi sekiranya anda join Kursus kami ini. Amat memudahkan usaha anda untuk memulakan bisnes ini, kan?

Keutamaan kami adalah menghasilkan ahli terapis yang berilmu. Sebab itu, TWB mempunyai tagline “Beauty with Brain”. Ahli terapis TWB bukan saja membantu para wanita untuk menjadi lebih cantik pada luaran, tetapi turut membantu para wanita untuk menjadi lebih cantik pada dalaman. Iaitu dengan menggunakan nutrisi semulajadi dan berkualiti tinggi daripada Shaklee.

Apa yang lebih penting adalah ilmu dan teknik yang memberikan hasil yang berkesan dan memuaskan. TWB telah memberi latihan dan training kepada beratus-ratus wanita di seluruh Malaysia dan juga di luar negara mengenai cara mendapatkan instant cash melalui ilmu dan kemahiran Mobile Spa ini.

Testimoni peserta-peserta Kursus Spa Bergerak TWB

Testimoni peserta kursus mobile spa TWB. Wah hebat tak?

Testimoni peserta kursus mobile spa TWB. Wah hebat tak?

Spa yang boleh dibuat di mana saja dan pada bila-bila masa saja, terutamanya cuti.

Spa yang boleh dibuat di mana saja dan pada bila-bila masa saja, terutamanya cuti.

Sambil buat spa, sambil boleh bantu orang sihat dengan Shaklee.

Sambil buat spa, sambil boleh bantu orang sihat dengan Shaklee.

sekaligus ha buat spa.. Masyuk betul!

Wah, sekaligus ha buat spa.. Masyuk betul!

Dapat duit kipas lagi. Banyaknya not RM50 tu. Satu pagi je ni.

Dapat duit kipas lagi. Banyaknya not RM50 tu. Satu pagi je ni.

Testimoni Kursus Berpantang TWB

Testimoni peserta kursus berpantang TWB

Testimoni peserta kursus berpantang TWB

Baca lagi testimoni peserta-peserta TWB di SINI : Testimoni peserta-peserta kursus mobile spa TWB

Sebab itu, TWB memberikan anda peluang untuk memulakan bisnes servis spa dengan nama anda sendiri. Anda juga tak perlukan kedai, tak perlu menyediakan modal yang besar dengan peralatan yang mahal-mahal seperti nak buka premis spa dan tak perlu juga mengupah pekerja. Anda lah boss dan anda lah pekerja.

Apa pula kata customer yang pernah mendapatkan khidmat servis daripada team beautician Mobile Spa TWB ni? Nak tahu?

  1. Feedback Customers Spa Bergerak TWB
Hasil facial. Jeragat nampak pudar.

Hasil facial. Jeragat nampak pudar.

Nampak lagi cerah, bersih & berseri tak?

Nampak lagi cerah, bersih & berseri tak?

Lihat lagi banyak effects hasil facial dan spa bersama TWB di SINI : Hebatnya Facial dengan Team Spa TWB

Penutup

Jadi buat anda yang berminat nak sertai Kursus Spa Bergerak dan Kursus Berpantang TWB, dijemput hubungi saya terus dengan menelefon 012-6753078 atau Whatsapp saja.

Salam mesra,

Wan Syahida Kahar

Trainer Mobile Spa “TWB” dan Pengedar Shaklee

One thought on “Kursus Spa dan Kursus Berpantang TWB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.