Kursus Mobile Spa Termurah di Kawasan Selangor dan KL

By | 15/12/2017

Hai Assalamualaikum! Hari ni kita nak cakap pasal Kursus Mobile Spa Termurah di Kawasan Selangor dan KL. Thanks sudi singgah ke blog saya ni. Sebenarnya lately saya banyak share tentang peluang Bisnes Spa Bergerak Tanpa Kedai atau nama glamour dia Mobile Spa tau. Sebab saya sendiri menceburi bidang ni dan dah berpeluang belajar dan sertai kursus Home & Mobile Spa, jadi saya mula peka dengan harga-harga Kursus Spa yang ditawarkan di luar sana.

Ada yang mahal, ada yang murah. Tapi masing-masing ada pro & cons dia. Bagi orang yang mencari kursus spa, mestilah mereka nak cari yang termurah, kan? Tapi hati-hati. Sebab termurah ni ada yang tak berbaloi pun sebab produk tak dapat, modul tak ada, support group tak ada, pastu ajar kita marketing pun tak. So, kan dah merugikan modal kita?

Kursus Mobile Spa Termurah - hanya dalam TWB

Kursus Mobile Spa Termurah – hanya dalam TWB

Sebab tu saya nak cerita ni tentang Kursus Mobile Spa Termurah! Kenapa termurah?? Ok teruskan membaca…..

Pada pengalaman saya, kalau anda nak cari Kursus Mobile Spa, apatah lagi Kursus Mobile Spa Termurah, anda kena lihat kriteria ini :

  1. Ada tak dia provide awak apa-apa produk atau alatan untuk kegunaan servis spa awak nanti?
  2. Apa kemahiran yang dia ajar? Facial je ke, atau ada yang lain-lain macam massage, scrub, sauna, mandian bunga etc.
  3. Teori je ke atau akan diajar secara praktikal? Kita kena la attend kursus yang kita boleh terus hands-on ye.
  4. Ada dapat module yang dicetak tak? Ye la, kang kita lupa steps bila dah balik rumah, tak ke haru?
  5. Ada sijil tak? Yang mengajar ni ada syarikat yang berdaftar tak? Layak ke bagi training?
  6. Ada ke komisyen apa-apa yang kita kena bagi kat company trainer bila kita dah start our own spa business & company? Make sure tak ada!
  7. Dah berapa ramai kursus spa ni train orang? Ada review? Apa kata mereka yang dah attend training?
  8. Ada tak proven results mereka yang dah selesai training? Ke mereput tak dapat balik duit modal?
  9. Ada tak support group selepas selesai training? Bermakna kita tetap ada tempat rujukan walaupun dah habis attend training. Kiranya support tu berterusan. Kalau kita ada masalah pun, kita ada tempat rujukan. Tak lah terkapai-kapai.
  10. Ada tak mentor yang ajar cara-cara setup dan run bisnes spa bergerak ni?
  11. Ada tak mentor yang ajar marketing skills, business skills, cara pengurusan wang, cara peroleh repeated customers.. pendek kata camne nak kasi untung lah!
  12. Produk apa yang bisnes spa ni pakai? Local products? International products? Produk OEM yang dibuat di kilang yang sama tapi brand berbeza-beza? Produk ni ada tak scientific research? Ada ujian kualiti? Apa review produk skincare ni? Produk ni natural tak? Ada tak bahan kimia yang tak elok macam Paraben, SLS, pengawet, pewarna, pewangi sintetik etc? Of course kita nakkan produk berkualiti tanpa membahayakan kulit customers kita. Kualiti produk pun mesti tip top supaya pelanggan puas hati sampai nak selalu repeat session!!
  13. Ada tak diajar nasihat penjagaan kulit dan kecantikan luaran secara dalaman sekali? Ke luaran je semata-mata dan depend kat produk skincare je dan spa je untuk kecantikan? Eh of course nak cantik luaran kena jaga dalaman kita skali. Masalahnya Kursus Spa awak ada tak ajar pasal kecantikan dan kesihatan dalaman sekali untuk cantik luaran?
  14. Apa kelebihan lain yang Kursus Spa awak boleh berikan, selain daripada practical training? Ada tak aktiviti di antara beauticians ke, hobi ke, jalan-jalan travel ke, ganjaran siapa yang perform terbaik ke, dan ada tak kawan-kawan yang supportive?
  15. Berapa hari Kursus Spa awak? Boleh tak nak tinggalkan anak-anak kecil di rumah berhari-hari kat suami je?
  16. Boleh bawak anak ke Kursus Spa tak? Maknanya, fleksibel dan mudah tak kursus spa ni untuk golongan ibu-ibu muda yang nak belajar tapi masalah ada anak kecik?
  17. Macam mana feedback clients spa yang dah pernah jalani spa treatment daripada trainer Kursus Spa awak ni? Bagus ke, tak bagus ke, diorang nak repeat treatment ke, diorang recommend kat orang ke atau apa-apa yang positif tentang servisnya?
  18. Ada tak sistem networking di kalangan alumni student yang belajar kursus spa ni? Ada tak peserta satu Malaysia?

Kalau lah semua ni dah ada dalam 1 pakej Kursus Spa, walaupun around RM1k, anda rasa berbaloi tak?

Mestilah kan!! Barulah kita boleh panggil Kursus Mobile Spa Termurah! Walaupun RM 999, tapi semua lengkap serba-serbi. Memang takkan jumpa kelebihan ni kat bisnes spa yang lain, I tell u!

  • Produk pun dapat (untuk spa dan inner beauty).
  • Course yang ada dalam training pun cukup semua (facial, body scrub, hand & foot spa, mandian, sauna).
  • Ada hands-on practical ke atas model.
  • Ada module bercetak supaya kita tak lupa steps.
  • Diajar cara-cara setup dan running Home Spa & Mobile Spa. Ni la yang paling berharga. Kursus MARA pun tak ajar cara-cara berbisnes dan marketing!
  • Ada sijil penyertaan.
  • Ada trial kit untuk spa (barangan asas untuk spa).
  • Ada support group.
  • Ada cara untuk peroleh income walaupun tak buat spa service. Bermakna ada income daripada penjuru lain selain daripada membuat servis spa.
  • Produk yang bermutu tinggi dan mempunyai kajian saintifik yang sangat menyeluruh.
  • Produk yang semulajadi, selamat dan sentiasa berkesan. Tidak mengandungi sebarang bahan kimia mahupun bahan pewangi, pewarna, pengawet atau kandungan sintetik.
  • Mempunyai jaminan 100% selamat digunakan.

Nak tahu tak? Dalam Kursus Spa ‘The Walking Beauty’, semua di atas ni disediakan. Proven results dan bukti orang-orang yang dah berjaya dapat balik modal diorang pun RAMAI sangat. Itu pun kalau mereka dah betul-betul apply segala ilmu yang dipelajari semasa training.

Dan, Kursus Spa TWB ni hanyalah RM 999 untuk dapat peroleh kesemua manfaat yang disenaraikan di atas.

Pendek kata, memang lengkap la semua dah siap provided dalam kursus ni! Best pun best.

Kursus Mobile Spa Termurah - hanya dalam TWB

Kursus Mobile Spa Termurah – hanya dalam TWB

*UPDATE MAC 2018* KURSUS SPA DENGAN HARGA RM999 TELAH BERAKHIR PADA DISEMBER 2017. Sila rujuk entry yang lebih baru ya. Terima kasih 🙂

Eh saya tak mention lagi kan? Pasal Annual Trip bagi setiap peserta full package Kursus Spa TWB ni?

Haa… Ni yang paling best dan bezanya kalau awak belajar Kursus Spa dengan TWB.

Anda boleh join Annual Trip TWB!!

Ey bukan local trip atau local holiday tau. Tapi international uolls.

Sekadar nak mengimbau balik :

  • Tahun 2015 – Team TWB dah holiday ke Melbourne, Australia
  • Tahun 2016 – Team TWB pergi ke Perth, Australia
  • Tahun 2017 – Team TWB bercuti ke Maldives
  • Tahun 2018 – Team TWB akan holiday ke Paris pada Disember 2018.
  • Tahun 2019 – Merancang untuk ke Switzerland pulak!!!
Team TWB bercuti ke Perth pada tahun 2016

Team TWB bercuti ke Perth pada tahun 2016

Team TWB bercuti ke Maldives pada tahun 2017

Team TWB bercuti ke Maldives pada tahun 2017

Dan semuanya dengan budget yang paling low cost tapi ekslusif.

(Boleh baca mengenai Annual Trip ni lebih banyak di SINI : Projek Spa ‘The Walking Beauty’)

Ha best kan?

Sebab itulah, kalau anda nak cari Kursus Mobile Spa Termurah, kursus spa The Walking Beauty lah jawapannya.

Sangat murah, sangat mampu-milik, sangat lengkap, sangat bernilai untuk wang anda, sangat berbaloi, sangat banyak ilmu & kemahiran, sangat terbukti bakal memulangkan modal yang anda keluarkan, dan sangat seronok sebab ada support group dan annual trip ke overseas !

Kursus Mobile Spa Termurah ni semuanya dengan yuran hanya RM 999 ! Harga ni adalah ALL-IN. No hidden cost! Dalam dia dah include semua kos untuk manfaat yang saya dah senaraikan panjang lebar kat atas tu!

Wahh.. Memang Kursus Mobile Spa Termurah!

Dan juga, semua pendapatan Bisnes Spa anda nanti adalah 100% milik anda. Takde pun kena bagi komisyen kat TWB ke hape ke. Sebab memang kita fokus nak ajar anda berkemahiran dan mampu cari duit sendiri dengan hasil usaha tangan anda jugak bertungkus-lumus mencari pendapatan sampingan. Tak perlu share-share ngan kami. Kami kerja ajar awak, untuk awak.

Income servis spa awak, awak simpan baik-baik semuanya dalam tabung awak ye? Oh ye, team spa kami ada 2 tabung untuk kami simpan pendapatan dan keuntungan spa kami. Satu namanya Tabung spa. Satu lagi Tabung Paris. Hehehe

Boleh jugak baca Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa ini.

Penutup

So camne, best takkk? Kalau rasa best, kalau rasa nakkk sangat join group Kursus Mobile Spa Termurah weolls, jangan tunggu lagi ok! Bertindak segera! Take action! Jom join kami lekas-lekas. Kenapa kena lekas???

Sebab pakej yuran RM 999 ni hanya last sampai bulan Disember 2017 ni je. Tahun depan start Januari 2018, harga tu akan meningkat dah! Sebab apa? Sebab next year bakal masuk produk yang lagi power untuk servis spa awak. Makin meletop la spa awak nanti.. Customers pun makin ramai yang berpuas hati dan nak repeat facial. InsyaAllah!

Berminat nak tahu lebih lanjut pasal Kursus Mobile Spa Termurah ni, hubungi saya terus, k!

Thank you for reading!! 😀

UPDATED (April 2018) !! Pakej RM 999 telah berakhir kerana kami telah menambah peralatan dalam pakej spa kami. Harga terbaru adalah RM 1,999 dengan 5 course + 1 advanced course. 

Sila baca : Pakej Terbaru Kursus di Bawah TWB Bermula Tahun 2018.

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

012-6753078

Ahli beautician TWB dan pengedar Shaklee seluruh Malaysia

6 thoughts on “Kursus Mobile Spa Termurah di Kawasan Selangor dan KL

    1. syahida Post author

      Hehehehe… Jom fight untuk join mereka 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Waalaikummussalam dan sama-sama encik hafiz

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge