Kursus Mobile Spa Termurah 2019

By | 10/02/2019

Hai Assalamualaikum! Selamat Tahun Baru 2019 dan welcome bagi mereka yang tercari-cari Kursus Mobile Spa Termurah pada tahun 2019 ni. Bagi yang belum tahu, kami menawarkan Kursus Mobile Spa di bawah anjuran Projek Spa ‘The Walking Beauty’. Kursus kami ni telah bermula semenjak tahun 2015 lagi dan telah memberi kursus kepada peserta seramai hampir 600 orang di seluruh Malaysia dan juga dari luar negara.

Nak faham lebih lanjut tentang Projek Spa ‘The Walking Beauty’? Bacakan di sini : Apa Itu Projek Spa ‘The Walking Beauty’?

Tahun demi tahun, Projek Spa The Walking Beauty atau TWB dah tawarkan pelbagai pakej menarik yang diperbaharui tahun demi tahun. Dan InsyaAllah, untuk tahun 2019, Kursus Mobile Spa TWB datang dalam pakej yang sangat-sangat menarik!

Kursus Mobile Spa Termurah 2019_products
Kursus Mobile Spa Termurah 2019_products

Kursus Mobile Spa Termurah 2019

Berapa harga kos Kursus Mobile Spa TWB 2019? Sangat-sangat murah! Hanya RM2,999 dan ianya inclusive 5 courses dalam Spa dan 1 Make Over course dan lengkap dengan barang-barang serta peralatan spa!

5 Course Spa + 1 Make Over course + Produk dan peralatan lengkap

Sijil Penyertaan pun akan diberikan sejurus selepas anda selesai menjalani Kursus Mobile Spa bersama TWB ini.

Senarai lengkap apa yang bakal anda perolehi dalam Pakej Kursus Mobile Spa TWB RM2,999:

  • Youth skincare (Cleanser, Toner, Moisturizer, Night Cream)
  • Eye treatment
  • Natural scrub
  • Natural masker

Dan produk-produk Shaklee lain yang sangat superb yang bakal digunakan dalam 5 kursus spa TWB.

Anda juga akan dilengkapi dengan:

  • Trolley bag Spa
  • Skin analyzer
  • Ion massage
  • Trial kit spa
  • Sijil

Belajar 5 courses:

  • Relaxing facial
  • Body scrub
  • Aura bath
  • Hand & foot spa
  • Sauna
  • + How to setup Home & Mobile Spa

Bonus:

  • Modul lengkap
  • Support group
  • Beauty products lengkap
  • Basic tools
  • Lifetime consultation produk Shaklee
  • Income 6 penjuru

Habis training dah boleh run spa!

Training 5 courses ni cuma mengambil masa selama 1 hari saja tau! Tapi jangan risau.. Bukan ajar teori semata-mata tapi ia memang training secara praktikal sepenuhnya secara one-to-one antara trainer dengan student. Personal training tau. Bukannya ramai-ramai.

Di mana? Kena hubungi saya dulu untuk ketahui lokasi training yang termudah bagi anda.

One-to-one practical training

Make Over Course

Selepas anda dah habis training facial ini, anda boleh set tarikh untuk training make over pula. Kursus Make Over ini adalah kursus yang mengajar cara-cara menjaga penampilan wanita dari segi:

  • Makeup training
  • Face analysis
  • Hijab styling
  • Style personality test
  • Body analysis
  • Overall image
Hasil transform selepas menyertai training Make Over 360.

Kursus Make Over ini akan mentransformasi peserta yang sebelum ini rendah diri, tidak cantik, tidak pandai ‘enhance’ kecantikan dia dengan baik, tidak pandai bergaya dan mengenakan warna, bertukar menjadi lebih elegan, lebih cantik, lebih berkeyakinan dan lebih berpenampilan seperti seorang yang memegang karier hebat.

Sebagai pengusaha spa, kita tak boleh nampak selekeh, kan? Jadi dalam Kursus Spa TWB ni, kami bukan saja akan mengajarkan kemahiran spa dan cara-cara menjalankan bisnes spa kepada bakal pemilik spa. Tapi kami juga turut mengajar setiap peserta untuk transform menjadi seorang yang lebih cantik, lebih sihat, lebih bertenaga, lebih berilmu, lebih berpenampilan menarik dan juga lebih berkeyakinan.

Hebat kan kursus spa TWB ni? Mana lagi nak cari kursus spa yang lengkap semurah begini siap lengkap dengan peralatan spa dan modul. Siap dapat extra course lagi untuk belajar mencantikkan diri. Best sangat! Kesemua ni sebenarnya bernilai lebih daripada RM2,999 tau sebenarnya. Seriously ia sangat-sangat berbaloi dan best!

Jangan risau untuk melaburkan RM2,999 ini. Kita ada banyak sangat testimoni peserta-peserta Kursus Mobile Spa TWB yang berjaya buat duit kepuk-kepuk sebaik sahaja selesai training.

Baca di : Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

So macam mana? Dah rasa best tak dengan Kursus dan Training yang kami tawarkan? Jangan fikir lama-lama. Terus je join dan bersedia untuk membuat duit pada tahun 2019 ini dengan bisnes spa bergerak tanpa kedai! Jommm ubah kewangan pada tahun ini dengan kejayaan-kejayaan yang kita ciptakan sendiri 🙂

Berminat untuk menyertai Kursus Mobile Spa TWB ini? Boleh terus hubungi saya Puan Wan Syahida di 012-6753078 atau boleh juga Whatsapp saya di LINK INI.

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Ahli The Walking Beauty


6 thoughts on “Kursus Mobile Spa Termurah 2019

    1. syahida Post author

      InsyaAllah mudah bila ada kemahiran dan ilmu 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Yaa Tq Ajumohit. Benar sekali 🙂

      Reply
    1. syahida Post author

      Thank u El :-). Matlamat kami adalah untuk membantu wanita yang tercari-cari kursus mobile spa yang lengkap training & peralatan.. 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.