Kursus Confinement Lady dengan Produk Shaklee

By | 06/11/2018

Hai Assalamualaikum semua. Kami dari team ‘The Walking Beauty’ atau TWB menawarkan Kursus Confinement Lady atau Kursus Berpantang dan Penjagaan Wanita Selepas Bersalin dengan menggunakan produk-produk Shaklee. Sebelum ini kami hanya menawarkan kursus Mobile Spa dengan 5 course iaitu :

  • Facial Relaxing Treatment
  • Body Scrub & Urut Lulur
  • Sauna Herba
  • Mandian Aura Susu
  • Foot and Hand Spa

Boleh baca lebih lanjut mengenai Kursus Mobile Spa ini di sini : Kursus Spa The Walking Beauty

Kursus Confinement Lady TWB

Kini kami telah upgrade Kursus Mobile Spa kami dengan meningkatkan bilangan modul iaitu dengan menambahkan Kursus Berpantang pula.

Di dalam Kursus Berpantang TWB, kami menawarkan 7 courses lagi iaitu :

  • Urutan Tradisional
    • Ibu-ibu bersalin normal
    • Ibu-ibu bersalin pembedahan
  • Teknik Bertungku
    • Batu sungai
    • Batu besi
    • Bengkak susu
  • Teknik Bertangas
    • Tangas kering
    • Tangas basah
  • Cara Pemakaian Bengkung
    • Pelbagai jenis bengkung
  • Homemade Param & Pilis
    • Menggunakan resepi tradisional + moden (Shaklee)
  • Penjagaan Bayi
    • Cara memandikan bayi, tungku bayi, mengendalikan angin pasang
  • Demo & Praktikal
Kursus Confinement Lady bersama TWB

Kursus Confinement Lady bersama TWB

Dan apa yang bakal anda perolehi lagi di dalam pakej ini? Dengan setiap penyertaan Kursus Confinement Lady dan Berpantang bersama TWB, and bakal mendapat :

  • Produk-produk kecantikan untuk spa
  • Produk-produk untuk berpantang
  • Trial kit spa TWB
  • Trolley beg spa
  • Steamer & ion massage
  • Sijil penyertaan
  • Bimbingan support group
  • Kitab harga + Module bercetak
Kursus Confinement Lady TWB

Kursus Confinement Lady TWB

Ketujuh-tujuh course dalam Kursus Confinement Lady bersama TWB ini boleh membantu anda menjana pendapatan dengan bisnes servis Confinement kepada wanita-wanita selepas bersalin. Manakala kelima-lima course dalam Mobile Spa pula boleh dijadikan Pakej Penutup Pantang. Jadi lengkaplah servis Mobile Spa anda dengan pelbagai servis yang serba boleh :-).

Dan apa yang istimewanya adalah, di dalam Kursus Confinement Lady bersama TWB kami, anda bukan saja dapat belajar ketujuh-tujuh course cara penjagaan wanita selepas bersalin ini, tetapi anda juga bakal belajar mengenai nutrisi yang penting untuk kesihatan dalaman ibu-ibu selepas bersalin dengan menggunakan Set Berpantang Shaklee. Menarik bunyinya, kan?

Kursus dijalankan di Shaklee HQ, Bandar Sunway

Kursus dijalankan di Shaklee HQ, Bandar Sunway

 

Kursus Confinement Lady: Pelajari proses membuat param dan pilis

Kursus Confinement Lady: Pelajari proses membuat param dan pilis

 

Praktikal cara membuat param dan pilis

Praktikal cara membuat param dan pilis

Ilmu mengenai nutrisi Set Berpantang Shaklee ini adalah daripada ahli-ahli nutrisi Shaklee sendiri. Jadi anda bakal mendapat ilmu yang tepat dan sahih ūüôā

Dan semestinya, anda juga bakal dapat sekali Set Berpantang Shaklee yang lengkap untuk kegunaan anda mahupun pelanggan-pelanggan anda. Bermakna, Pakej Kursus Confinement Lady daripada TWB menjaga wanita yang berpantang secara lagi menyeluruh iaitu dengan mengambil berat tentang kesihatan luaran dan juga kesihatan dalaman.

Memang sangat-sangat power!

Barang-barang yang bakal diperolehi jika anda sertai Kursus Confinement Lady bersama TWB

Barang-barang yang bakal diperolehi jika anda sertai Kursus Confinement Lady bersama TWB : Skincare Youth, peralatan untuk facial dan spa, berserta Set Berpantang Shaklee.

Untuk pengetahuan anda, setakat ini pun team TWB dah dapat banyak permintaan servis Confinement Lady daripada TWB sebab ramai orang nak try berpantang dengan penjagaan luaran dan dalaman menggunakan produk Shaklee. Hebat, kan? Servis Confinement Lady memang sangat tinggi permintaan sekarang.

Apakah kepentingan Set Berpantang Shaklee ini buat pelanggan-pelanggan anda?

  1. Ia dapat membantu tubuh badan ibu untuk pulih semula dan sembuh semula daripada luka dalaman dan luaran. Performance sebagai isteri juga dapat dibaikpulih secara luar dan dalam.
  2. Ia dapat membantu tubuh badan ibu berfungsi dengan sebaiknya dan menghasilkan susu yang berkualiti buat bayi mereka. Dengan itu, bayi yang dikasihi dapat meminum susu yang padat dengan nutrien berkualiti yang bagus untuk imuniti dan tumbesarannya.
  3. Ia dapat membantu tubuh badan ibu untuk rasa lebih cergas dan lebih berupaya untuk menjaga diri, merapikan diri, mencantikkan diri semula sambil selalu rasa bertenaga untuk menjaga bayi dan hati pun rasa tenang-tenang saja selalu tanpa merasai stress.
  4. Ia dapat membantu tubuh badan ibu mendapat zat dan nutrien yang cukup sepanjang tempoh berpantang. Ini kerana apa yang kita makan atau minum, itulah juga yang akan bayi perolehi. Badan ibu selepas bersalin juga kena maintenance lebih untuk tempuhi pekerjaan dan normal life semula.
  5. Ia juga dapat membantu tubuh badan ibu menghasilkan susu yang lebih banyak dan lebih meriah. Ini kerana bayi yang kurang meragam adalah bayi yang kenyang. Ibu boleh pekatkan susu badan bila ibu mengambil cukup sumber protein. Hasilnya bayi akan rasa lebih kenyang dan tidurnya pun lebih lena.

Sebab itu, supplemen Set Berpantang Shaklee amat membantu tugasan para ibu untuk melalui tempoh berpantang dengan lebih cergas, bertenaga dan tanpa stress.

Wahh! Dengar pun dah macam besttt bila kita ada ilmu spa macam ni. Syiokk gilaa memanjakan diri dengan spa dan dengan ilmu ini juga boleh buat duit pulak tu bila kita bagi servis kat orang.

Mak-mak yang pernah bersalin, mesti sukakan ilmu ni. Serius sangat best tambah ilmu ni. Apply kat diri sendiri pun best. Apply kat orang pula, boleh hasilkan duit.

Confinement Ladies sekarang pun masyukkk tau demand dia. Sana sini orang cari. Siapa yang nampak, dia akan ambil peluang.

So dengan kesemua yang bakal anda dapat ini, berapakah nilainya?

Kalau dulu 5 course Mobile Spa berharga RM1,999 complete products dan training hands-on, kali ni ada 12 courses Mobile Spa dan Kursus Berpantang berjumlah RM2,999 complete products dan training juga!

Semua complete untuk anda belajar dan terus memulakan bisnes servis Mobile Spa dan Berpantang untuk wanita-wanita selepas bersalin.

Perserta-perserta Kursus Berpantang TWB bersama sijil-sijil penyertaan mereka

Perserta-perserta Kursus Berpantang TWB bersama sijil-sijil penyertaan mereka

Bonus Tambahan!

Dengan menyertai Kursus Confinement Lady dengan TWB juga, anda bakal mendapat pelbagai tips marketing dan bisnes yang bakal membantu melonjakkan lagi bisnes anda. Di dalam support group kami, anda akan dibantu dengan ayat-ayat marketing, idea untuk poster, harga-harga pakej dan bantuan tips untuk pelbagai jenis masalah yang mungkin akan anda lalui sepanjang menjalankan bisnes anda.

Inilah yang paling menarik once anda join team TWB. Support group yang sangat membantu anda tiap kali anda ada masalah. Jadi jangan risau dan jangan berlengah lagi untuk join Kursus Confinement Lady bersama TWB. Bagaimana caranya untuk join? Anda boleh terus hubungi saya dengan klik LINK INI.  Atau anda juga boleh terus call saya di talian 012-6753078.

Boleh juga fahami cara-cara menyertai Kursus bersama TWB dengan membaca entry ini : Cara-cara untuk menyertai Kursus Spa TWB.

Baca juga mengenai Kursus Berpantang TWB bulan September 2018.

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

012-6753078

Ahli ‘The Walking Beauty’ dan Pengedar Shaklee seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.