Kelebihan Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai “The Walking Beauty”

By | 03/01/2018

Assalamualaikum semua. Terima kasih sebab menjengah blog saya ni. Tahun 2018 dah menjelma ni, kawan-kawan wanita saya ada tak azam baru atau semangat untuk nak cari pendapatan lebih? Atau mungkin sedang tercari-cari Idea Bisnes yang sesuai dengan minat dan citarasa? Pernah dengar tentang Bisnes Spa? Pernah lihat orang yang menyertai Kursus Spa dan tahukah Kelebihan Kursus Spa masing-masing?

Di dalam blog saya ni, saya banyak kongsikan tentang idea menambahkan pendapatan kepada para wanita dan ibu melalui Bisnes Spa Bergerak Tanpa Kedai atau singkatannya Mobile Spa. Kalau tak nak Mobile Spa, nak buat Home Spa pun boleh juga. Ikut kesesuaian masing-masing. Nama Projek Kursus Spa yang kami jalankan ini bernama Projek Spa “The Walking Beauty.

Untuk kawan baru atau pengunjung blog saya yang baru, mungkin tak tahu lagi pasal TWB atau nama panjangnya The Walking Beauty ini. Sebelum tu saya perkanalkan nama saya ya. Hi, Saya Wan Syahida atau Shye. Boleh add saya di Facebook Personal saya : Wan Syahida Kahar untuk kenali saya dan Kursus Spa ni dengan lebih dekat ya.

So meh sy intro sikit tentang Kursus Spa Bergerak atau Mobile Spa ni.

Kelebihan Kursus Spa “The Walking Beauty”

Kelebihan Kursus Spa 'The Walking Beauty'

Kelebihan Kursus Spa ‘The Walking Beauty’

TWB ni ialah satu platform untuk anda belajar kemahiran dan teknik menjalankan bisnes Home and Mobile Spa. Kiranya kami provide training, dan bila anda dah menjalani training, anda akan menjadi ahli TWB.

Anda akan menjalankan Bisnes Home and Mobile Spa atas nama TWB, tapi TWB tak akan ambil walau satu sen pun duit servis spa yang bakal anda dapat daripada pelanggan anda okay! Satu sen pun tak perlu berikan kepada kami tau. Semuanya milik anda je. Jadi, anda belajar, anda jalankan bisnes, dan semuanya sememangnya untuk bisnes anda dan pendapatan anda. Best tak macam tu? 🙂

Sekarang ni ada banyak Kedai Spa atau Premis Spa daripada individu di luar sana yang menjalankan kursus spa ini. Tapi, kenapa kami amat mengesyorkan anda untuk menjalankan kursus spa dengan TWB? Malah, kenapa kami rasa sangat bangga untuk recommend kan TWB ni?!

Kelebihan Kursus Spa TWB: Menawarkan Bimbingan dan Sokongan Berterusan

Kami akan train anda agar belajar spa sampai pandai, InsyaAllah. Trainer atau orang yang mendaftarkan anda akan follow up anda secara personal dan anda juga akan dijemput masuk ke dalam Support Group Mobile Spa TWB yang sangat happening, supportive dan sangat aktif.

Kelebihan Kursus Spa TWB: Mempunyai 4 Penjuru Income

Kami akan share dengan anda, Bagaimana Mendapat Income Daripada 4 Penjuru. Satu income daripada servis spa, 3 income lagi kita akan sembang belakang OK (while training).

Kelebihan Kursus Spa TWB: Sangat Fleksibel

Kami sendiri merupakan Ibu-ibu yang mempunyai anak kecil. Oleh sebab tu, kami menyediakan tempat dan masa training yang bukan sahaja Muslimah-friendly, tapi juga Mothers-friendly!

Kursus Spa kami sangat-sangat fleksibel. Boleh ikut masa yang anda sesuai. Kita sama-sama pilih masa yang masing-masing free dan set appointment bila nak kursus okay! Kalau nak bawa anak-anak pun boleh tau. Tapi jangan la bawak suami ye. Hehehe.

Kelebihan Kursus Spa TWB: Mempunyai Career Development yang Luar Biasa

We provide you with a career development. Yes, career development. Hampa ingat spa kami ni cikai je ke? No no no. Kami ada career development dan sistem yang akan kami perkenalkan kepada anda.

Tak kan selama-lamanya nak jadi orang yang buat servis spa je kan. Nak lah dapat kemajuan dalam hidup. Kalau anda sakit atau nak bercuti, tak adalah juga income spa sebab tak mampu accept customers. Tapi dalam TWB, jalan nak dapat income lain tu ada walaupun anda terpaksa pause buat servis spa kerana sakit atau bercuti.

Jadi sebab tu kami akan sentiasa bimbing anda agar sentiasa ada kemajuan dan berjaya memperoleh pendapatan tambahan yang lebih banyak, hari demi hari. InsyaAllah.

Baca juga : Kelebihan Bisnes Spa dengan Shaklee.

Dan Kenapa Kursus Mobile Spa TWB Adalah Yang Termurah?

Penutup

Itulah dia antara Kelebihan Kursus Spa dengan TWB ini yang anda tak akan dapat di mana-mana.

Boleh juga baca Testimoni mereka yang telah menyertai Kursus Spa dan menjadi sebahagian daripada keluarga TWB ni : Testimoni Peserta Kursus Spa “The Walking Beauty”.

So if you are seriously interested to be a part of us, saya sangat alu-alukan.

Untuk melihat Pakej Kursus Spa terbaru kami mulai Tahun 2018, jemput baca : Pakej Kursus Mobile Spa TWB 2018 yang Lebih Hebat!

Boleh hubungi saya secara terus melalui Talian Whatsapp saya : 012-6753078.

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

Ahli TWB dan Pengedar Shaklee seluruh Malaysia

9 thoughts on “Kelebihan Kursus Spa Bergerak Tanpa Kedai “The Walking Beauty”

  1. syahida Post author

   Amiin. Terima kasih . Semoga Encik Hafiz juga dimurahkan rezeki 🙂

   Reply
  1. syahida Post author

   Saja memenuhi keperluan masa kini 🙂

   Reply
 1. Pingback: Surirumah Berpeluang Jalankan Bisnes Ideal Mobile Spa • SyahidaShukri

  1. syahida Post author

   Sebenarnya sangat2 murah… peluang untuk kaum wanita grab.. sebab kat luar sana, kursus lebih mahal.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.