Ikhtiar Hamil Dengan Resveratrol Vivix

By | 13/03/2017

IKHTIAR HAMIL DENGAN RESVERATROL VIVIX

Resveratrol boleh perbaiki sel. Kalau perbaiki sel, bermakna sel-sel untuk persenyawaan pun turut sama la repair 😉

Seterusnya meningkatkan kesuburan dalam ikhtiar hamil anda suami isteri.

Telomere Study Vivix

Dr. Elizabeth Blackburn yang mengetuai Telomere Study

Dalam Telomere Study yang Dr. Elizabeth Blackburn jalankan, diorang buat test ke atas pengguna Vivix yang dah 80 years old tau.

Orang tua ni dia dah amalkan Vivix selama 5 tahun.

Pastu, diorang compare dengan somebody yang sebaya yang tak minum Vivix. Orang ni sihat. Dan sengaja study ni cari orang yang sihat yang tinggal kat Bay Area.

Bay Area ni kawasan tepi pantai yang bebas pencemaran dan kesibukan bandar.

So assuming orang ni hidup lebih sihat la sebab duduk di persisiran pantai & luar bandar gitu.

Ok so Dr. Elizabeth pun compare la.

Eh lupa nak mention. Dr. Elizabeth ni pemenang Nobel Prize tau dalam kategori Perubatan.

Ok so boleh la start teruja dengan fakta yang saya baru nak beritahu niii.

Tukang research pun dah hebat. So get ready.

So uolls nak tahu?

Hasil kajian tu, terkejut tau bila diorang check, Telomere dalam DNA orang tua 80 tahun tu sama macam orang sihat Bay Area masa orang sihat Bay Area ni baru 41 years old.

Padahal masa study ni diorang sebaya tau.

Hasil kajian Telomere Study

Hasil kajian dalam Telomere Study

Wahhh. Ape dah jadi ngan DNA dia ?? 😱

Haaa.

Kalau nak tahu, kerja-kerja Resveratrol tu dah LAMBATKAN penuaan orang tua 80 tahun ni.

Sebab tu walaupun dah 80 tahun, DNA dia macam baru 41 tahun.

Betapa TERJAGANYA sel-sel DNA dia.

Apa yang dia amalkan?

Jawapannya Vivix la.

So guys..

Kalau la anda seorang yang faham biologi, appreciate sains dan penemuaan study macam ni,

Sangat concern nak pelihara sel-sel dalam badan anda,

Yang mana sel-sel ni la yang akan BERPOTENSI terpilih menjadi sel-sel yang terlibat dalam PERSENYAWAAN,

Yang mana akan MEMBANTU mempertingkatkan PELUANG anda HAMIL,

Maka, Vivix ni paling sesuai untuk anda cuba.

Vivix ni tidak mampu confirmkan anda hamil..

Tapi yang confirm ia boleh tolong,

Adalah:

✅ Menggalakkan penuaan yang sihat – badan jadi mudaaa macam orang tua tadi

✅ Sel-sel pembiakan menjadi lebih sihat

✅ Membantu pencegahan kanser (serviks & prostat)

✅ Dan memperbaiki daya tahan badan

Vivix kesuburan

Kelebihan Vivix untuk kesuburan

Jadi Vivix ni memang ada banyak sangat kelebihan untuk membantu anda lebih subur dan ikhtiar hamil.

Sekadar ikhtiar. Mana la tahu, Vivix ni boleh menjadi ASBAB kepada anda berjaya hamil kan… InsyaAllah.

Testimoni Berjaya Hamil dengan Vivix

Berjaya hamil dengan Vivix

Testimoni berjaya hamil dengan Vivix

Nak tahu lebih lanjut, bleh borak-borak wassappp ngan saya ok! Konsultasi terbaik lagi marvellous saya bagi InsyaAllah..

Oh ye! Saya sendiri pun mesti la minum Vivix ni jugak. 😉

Jadi, saya boleh consult yang terbaik InshaaAllah.

Sekiranya ada di kalangan anda yang sedang ikhtiar hamil dan nak cari Set Kesuburan untuk berjaya hamil, boleh further borak ngan saya untuk tahu apa yang Shaklee boleh tolong.

InsyaAllah, anda boleh ikhtiar hamil dengan Resveratrol Vivix.

Salam sayang,

Wan Syahida Kahar

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

012-6753078

www.wasap.my/60126753078

5 thoughts on “Ikhtiar Hamil Dengan Resveratrol Vivix

    1. syahida Post author

      Macam tu baru jujur kan. Kita share pun dari hati. Sebab kita tahu apa rasanya, apa kesannya, dan apa yang bagusnya untuk orang lain sama 😀

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge