Category Archives: Spa & Kecantikan

Testimoni Peserta Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Hai Assalamualaikum semua! Suka tak kalau dapat cari side income melalui bisnes servis spa? Khususnya untuk kaum wanita yang sukaaaa sangat dengan bidang kecantikan ni dengan DUIT. Tak kira lah nak buat secara Home Spa atau Mobile Spa. Dua-dua pun boleh jadi lubuk duit. Ha, kalau suka, anda mestiii lagi suka dan teruja bila tengok Testimoni Peserta Kursus Mobile… Read More »

Kursus Usahawan Spa Untuk Home Spa / Mobile Spa “The Walking Beauty”

Hai Assalamualaikum ! Hari ni saya nak share tentang peluang mempelajari bidang spa seperti facial, face massage, body scrub, sauna, aura bath dan juga hand & foot spa. Khusus buat para wanita yang menginginkan peluang pekerjaan secara sampingan untuk menambahkan pendapatan. Orang panggil ‘side income’. Hehe. Mungkin anda wanita yang dah memang bekerja, tapi nak cari part-time business… Read More »

Projek Memikat Hati Suami Untuk Wanita Yang Suka Manjakan Diri dengan Spa

Projek Memikat Hati Suami?? Yess! Wanita amat sukakan kecantikan. Wanita dan kecantikan memang takkan boleh dipisahkan. Wanita mahu supaya mereka sentiasa tampil yakin, bergaya dan cantik. Bukan untuk berbangga diri ataupun untuk menunjuk, apatah lagi untuk bersaing. Tapi dengan kecantikan, mereka dapat meningkatkan keyakinan diri dan belajar untuk menghargai diri sendiri.  Dengan meyakini dan mempercayai bahawa mereka sentiasa… Read More »