Category Archives: Shaklee Baby

Perasmian Baby and Kids Spa daripada Kursus Mobile Spa “The Walking Beauty”

Hai Assalamualaikum! Pernah dengar tak pasal Spa untuk kanak-kanak? Ataupun Spa untuk bayi? Kalau selalu kita tengok dan dengar orang dewasa atau remaja sahaja yang sukakan khidmat servis rawatan muka dan kecantikan spa ni, sekarang kanak-kanak dan bayi pun dah boleh dapat buat spa-spa ni tau. Ha kalau nak tahu, team spa “The Walking Beauty” kita baru je launch… Read More »

Shaklee Baby : Set Penjagaan Mesra Bayi, Organik, Selamat dan Semulajadi

Hai Assalamualaikum! Ok ni pertama kali nak cerita tentang Shaklee Baby. Ramai kan yang dah tahu kalau produk Shaklee je, semestinya hanya yang semulajadi, selamat tanpa bahan kimia, selamat tanpa memudaratkan, dijamin berkesan dan sememangnya sangat mesra alam! Belum cerita lagi bab organiknya dan kualitinya yang sangat hebat! Setelah sekian lama menunggu, akhirnya Shaklee berjaya menghasilkan dan membawa… Read More »