Category Archives: Bisnes

5 Kisah Wanita Peroleh Pendapatan 4-5 Angka Dengan Mobile Spa

Hi Assalamualaikum. Kali ni saya nak kongsikan kisah 5 orang wanita yang berjaya memperoleh pendapatan sebanyak 4-5 angka dengan servis Mobile Spa. Mereka pun pada mulanya bermula dengan zero. Tapi mereka bermula dengan azam yang kuat untuk mengubah kewangan mereka dan masa depan mereka. Nak tahu kisah mereka? Jommm bacakan. 1. Kisah Wanita : Faridah Daik – Berjaya… Read More »

Bisnes Mobile Spa Satu Pelaburan Bisnes Yang Bijak?

Hai Assalamualaikum! Setiap bisnes yang kita sertai, mesti kita nak pilih bisnes yang bijak dan yang berbaloi dengan duit yang dilaburkan, kan? Kita pasti harapkan supaya modal dapat diperoleh semula dan kemudian memberikan keuntungan. Isunya sekarang, bisnes mobile spa pula adakah ia satu pelaburan bisnes yang bijak? Di sini saya cuba senaraikan kenapa bisnes Mobile Spa merupakan satu… Read More »

Ibu Tunggal Berjaya Ubah Hidup Dengan Bisnes Spa

Hai Assalamualaikum. Bila kita dengar kisah para wanita selepas diceraikan, sangat menyedihkan. Maka bermulalah status sebagai Ibu Tunggal dan cabaran hidup yang tak pernah dibayangkan terjadi. Kisah kali ni agak panjang. Kisah seorang wanita yang baru diceraikan. Dan TWB menjadi asbab untuk beliau cari rezeki dan meneruskan kehidupan. Nama dan gambar yang empunya diri perlu dirahsiakan demi menjaga… Read More »

Part Time Job Mobile Spa

Hai! Assalamualaikum! Ada tak mak-mak atau mana-mana wanita berkerjaya yang terasa nak cari instant cash atau income lebih? Atau dalam erti kata lain, buat Part Time Job? Ada orang, impian dia lagi besar dari kemampuan dia. Kalau orang camni, mesti tengah tercari-cari idea apa nak buat untuk besarkan duit tabung travel dia. Pernah terfikir nak buat bisnes apa… Read More »

Kursus Mobile Spa Termurah 2019

Hai Assalamualaikum! Selamat Tahun Baru 2019 dan welcome bagi mereka yang tercari-cari Kursus Mobile Spa Termurah pada tahun 2019 ni. Bagi yang belum tahu, kami menawarkan Kursus Mobile Spa di bawah anjuran Projek Spa ‘The Walking Beauty’. Kursus kami ni telah bermula semenjak tahun 2015 lagi dan telah memberi kursus kepada peserta seramai hampir 600 orang di seluruh… Read More »

Jana Income RM1500 Dengan Mudah Dengan Shaklee

Hai Assalamualaikum semua :). Terima kasih kerana singgah ke blog saya www.syahidashukri.com ini. ALhamdulillah hari ni saya berkelapangan untuk kongsikan tentang peluang jana income dengan Shaklee dan apa yang Shaklee sedang tawarkan kepada ahli-ahli baru yang menyertai Shaklee mulai 15 Disember 2018 sehingga 28 Februari 2019. Apakah Tawaran Shaklee Ini? Kita ada 3 jenis tawaran Starter Pack yang… Read More »

Cara Dapatkan Instant Cash Melalui Bisnes Mobile Spa TWB

Hai Assalamualaikum! Instant cash!! Hehe. Baru je malam tadi saya dan team dalam Beautician TWB saya selesai buat Preview Online secara percuma di group Whatsapp.. Tentang peluang menjana ‘instant cash’ dengan bisnes mobile spa TWB ! Ada 50 lebih peserta jugak lah tadi. Rata-rata mereka yang berminat nak tahu dengan lebih lanjut, bagaimana nak dapat instant cash melalui… Read More »

Kursus Spa 1 Hari Bersama TWB

Hai Assalamualaikum! Ada yang mencari kursus spa 1 hari?? Kebanyakan kursus spa di luar sana akan pasti ambil masa 1 whole day dari pagi hingga ke petang. Kenapa yang lama sangat tu? Kesian juga kat para peserta yang susah nak dapat cuti atau susah nak tinggalkan anak-anak lama-lama. Ada pula yang datang dari jauh untuk menghadiri kursus spa.… Read More »

Cara Bebas Hutang Melalui Bisnes Spa Shaklee ‘The Walking Beauty’

Hai Assalamualaikum! Hutang ni wajib dibayar walau tak dituntut. Buat lah cara apa sekalipun, hutang mesti dibayar balik sama ada cepat atau lambat. Biasanya hutang waktu belajar macam PTPTN la kan? Dah habis belajar di IPTA, hutang PTPTN dah pun menanti. Walaupun dah start bayar hutang PTPTN, tapi hutang tu masih lagi banyak sebab ada interest. Jadi bila dah… Read More »