Cara Dapatkan Instant Cash Melalui Bisnes Mobile Spa TWB

By | 16/08/2018

Hai Assalamualaikum! Instant cash!! Hehe. Baru je malam tadi saya dan team dalam Beautician TWB saya selesai buat Preview Online secara percuma di group Whatsapp.. Tentang peluang menjana ‘instant cash’ dengan bisnes mobile spa TWB ! Ada 50 lebih peserta jugak lah tadi. Rata-rata mereka yang berminat nak tahu dengan lebih lanjut, bagaimana nak dapat instant cash melalui servis mobile spa.

Mahukan instant cash? Cuba Mobile Spa.

Mahukan instant cash? Cuba Mobile Spa.

Dapat Instant Cash Melalui Bisnes Mobile Spa TWB

Sebut tentang instant cash ni mesti kita terbayang yang ia susah. Ye lah, mana ada kerja yang mudah dalam dunia ni yang mudah sangat bagi kita instant cash kan betul tak? Bagi orang yang bekerja makan gaji yang mengharapkan gaji pada hujung bulan, mesti tercari-cari cara untuk mendapat instant cash pada tengah-tengah bulan.

Tu yang zaman sekarang ni makin ramai anak muda yang rajin buat kerja part-time untuk cari side income. Semata-mata nak dapatkan instant cash. Itu pun untuk orang-orang yang rajin. Kalau orang-orang yang mencari short cut untuk instant cash? Mesti dah terbayang untuk buat personal loan dekat bank untuk terus dapatkan instant cash. Ish ish ish… Memang ia cara yang paling singkat dan mudah. Tapi percayalah, ia takkan menyeronokkan bila kita dah start kena membayar balik hutang-hutang loan tu. Tak best pun buat personal loan!! Kita akan senang pada awalnya saja, nak rasa susah kemudian.

Ada banyak cara sebenarnya kalau nak cari instant cash. Tapi pada pendapat saya, tak ada yang mudah. Bagi mereka yang amat terdesak, mungkin boleh mencari peluang dalam servis memotong rumput, membasuh kereta, ambil upah basuh pinggan di restoran, menjalankan bisnes jual botol air mineral, jual air tepi jalan, jual makanan tengah hari, jual nasi lemak, jual burger atau lain-lain. Mesti yang memerlukan kemahiran kita dalam sesuatu.

Sekarang ada pula pekerjaan part-time yang makin trending iaitu membawa kereta GRAB CAR. Ok jugak ni. Tapi saya takut jugak la dengan pekerjaan ni bila keselamatan pemandu pun tak terjamin. Pernah kan ada kes, seorang anak muda yang baru berusia 20-an, ditemui mati ketika memandu Grab. Disyaki perbuatan penumpang. Kejadian tu berlaku pada waktu malam. Kesian kan? Jadi berhati-hatilah dengan kerja Grab ni terutamanya wanita.

So selain daripada semua di atas, ada satu lagi trending part-time source of income untuk kaum wanita. Nak tahu apa dia?

Bisnes Mobile Spa!

Percaya tak yang ia dah mula trending di Malaysia? Makin ramai orang yang mencari cara yang mudah untuk mendapat instant cash, dan mereka mengakui yang Mobile Spa memang cara yang mudah untuk mendapatkannya. Kat mana-mana je kita pergi, ada je orang yang akan request satu sesi facial bila tahu kita pandai buat facial. Tak percaya? Cuba tengok ni…

Kipas Duit Instant Cash Bisnes Mobile Spa TWB

Saya kongsikan hasil daripada membuat servis mobile spa di kalangan ahli beautician dalam Team Mobile Spa TWB ini.

Hasil pendapatan dalam bentuk instant cash dalam bisnes servis Mobile Spa

Hasil pendapatan dalam bentuk instant cash dalam bisnes servis Mobile Spa TWB.

 

Pendapatan instant cash dalam bisnes servis Mobile Spa di bawah Kursus Spa TWB

Pendapatan instant cash dalam bisnes servis Mobile Spa di bawah Kursus Spa TWB

 

Hasil instant cash dengan kerjaya mobile spa TWB

Hasil instant cash dengan kerjaya mobile spa TWB

 

Hasil instant cash dengan kerjaya mobile spa TWB

Hasil instant cash dengan kerjaya mobile spa TWB

Menarik kan? Berkipas-kipas, hehehe. Tak ke nampak yang ia instant cash tu? Bagaimana dikatakan ia instant cash? Bila waktu gaji masuk lambat lagi pada hujung bulan, tapi tengah-tengah bulan lagi kita ambil appointments facial dan spa, jadi kita pun teruslah dapat instant cash, walaupun tarikh gaji belum sampai lagi. Legaaaaa sangat rasanya.

Boleh lah nak selamatkan duit gaji kita pada hujung bulan tu. Duit gaji yang kita dapat setiap hujung bulan tu, boleh simpan saja dalam tabung. Dan kita hanya pakai duit pendapatan hasil Mobile Spa saja. Seronok tak?

Jadi bayangkanlah, bila kita memiliki ILMU dan KEMAHIRAN yang dipelajari dalam Kursus Mobile Spa TWB, kita mampu untuk survive walau di mana saja kita berada dan ke mana sahaja yang kita pergi. Bawa saja beg mobile spa kita dan terus ON buat facial walau di mana-mana.

Tak boleh bayang macam mana? Kita kan ada kursus dan training. Join saja training kami dan kami akan tunjuk ajar bagaimana caranya kita boleh lakukan Bisnes Mobile Spa ini dan cara untuk mendapat instant cash!

Kita akan pastikan, sebaik sahaja anda join TWB dan attend kursus serta coaching yang kami berikan, anda pasti akan mendapat hasilnya. Berikan masa sebulan hingga dua bulan untuk anda dapatkan balik modal (bergantung kepada usaha dan kerajinan), kemudian selepas tu, masa untuk mengutip sahaja keuntungan daripada sebarang servis spa yang anda lakukan.

Yang lagi best, segala pendapatan spa anda adalah milik anda. Bukannya milik TWB. Jadi, jangan salah anggap ya. TWB memang akan mengajarkan ilmu dan kemahiran yang sepenuhnya. Dan pendapatan anda pun semuanya milik anda. Tak perlu beri komisyen pun kepada kami tenaga pengajar. Hehe. Macam tu baru best kan?

Kami tak selindung apa-apa. Anda belajar, anda join training, anda setup Kedai Spa dengan jenama anda sendiri dan anda terus memulakan bisnes spa anda. Kami pula akan terus membimbing anda. Tapi kami menekankan penggunaan produk Shaklee kerana bagi kami, ia adalah produk yang terbaik sekiranya kita amat mementingkan kualiti produk yang kita gunakan ke atas pelanggan.

Ketahui lebih lanjut mengenai Apa itu Kursus Spa “The Walking Beauty” di sini.

Baca juga mengenai Kursus Spa TWB Termurah Di Pasaran.

Bagaimana Caranya Untuk Mendapat Instant Cash Melalui Mobile Spa TWB?

Bagi anda yang berminat untuk sertai kursus Mobile Spa bersama team TWB, anda hanya perlu memberikan maklumat kepada saya untuk tujuan pendaftaran ahli Shaklee, dan kemudian saya akan carikan trainer yang terdekat dengan tempat tinggal anda supaya anda dapat belajar hands-on dengan beliau.

Baca mengenai apa yang bakal anda perolehi dalam Full Package Training Mobile Spa TWB : Kursus Spa The Walking Beauty 2018.

Selepas selesai hands-on training, saya akan pantau anda dengan rapat dan beri tunjuk ajar mengenai cara-cara marketing dan promotion. Bayangkan, selepas hands-on training pun anda akan terus mendapat tunjuk ajar marketing dan takkan terbiar keseorangan memikirkan cara untuk mencari customers. Itulah keistimewaan kursus spa TWB ini. Sentiasa ada upline yang akan memberi tunjuk ajar kepada kita yang baru nak mula dan tolong berikan tips supaya kita tak langgar dinding dan dapat terus bergerak lebih laju dan berjaya.

Mulai dari situ, anda akan mudah mendapat pelanggan dan instant cash. Insya Allah.

Sebenarnya banyak kursus spa di luar sana yang hanya mementingkan training sahaja. Selepas training, guru spa dah tak hirau pun dengan student dia. Tapi berlainan dengan kursus spa TWB, kami akan terus bersahabat dengan anda dan anda akan terus duduk dalam support group kami yang terdiri daripada ratusan beautician TWB dari seluruh Malaysia dan luar negara.

InsyaAllah, apa yang kami boleh bantu.. Kami bantu. Selagi mana anda pun nak dibantu dan ingin terus berhubung dengan kami.

Penutup

Kalau anda berminat untuk mencari instant cash dan join team Mobile Spa TWB, boleh terus hubungi saya. Tekan link Whatsapp untuk terus menghubungi saya. Atau save nombor 012-6753078.

Mengapa saya?

Saya telah menyertai bisnes Spa TWB ini sejak November 2015 dan saya konsisten berikan coaching kepada anak-anak buah spa saya. 🙂 Saya juga merupakan pengedar Shaklee yang aktif dan Leader dalam bisnes Shaklee.

Salam mesra,

Wan Syahida Kahar

Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia

Beautician The Walking Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.