Cara-cara Untuk Menyertai Kursus Spa ‘The Walking Beauty’

By | 08/10/2018

Hai Assalamualaikum. Dah baca tentang semua details mengenai Kursus Spa TWB ‘The Walking Beauty’ dan berminat untuk join? Untuk tidak memeningkan kepala, di sini saya senaraikan step-by-step cara-cara untuk menyertai Kursus Spa kami.

Cara-cara untuk menyertai kursus spa The Walking Beauty

Cara-cara Untuk Menyertai Kursus Spa The Walking Beauty

Cara-cara Untuk Menyertai Kursus Spa TWB

  1. Baca dan fahamkan dengan teliti terlebih dahulu semua info mengenai The Walking Beauty. Kalau tak tahu mana nak mula atau apa yang penting untuk dibaca, di sini saya listkan entries yang penting-penting :
  2. Berminat dan dah buat keputusan untuk sertai Team TWB? Boleh terus berikan details untuk Pre-Registration.
    • Boleh terus klik Link ke Whatsapp saya DI SINI.
    • Nyatakan hasrat anda untuk join Kursus Spa TWB. Intro sikit nama anda ke, senang saya nak save nombor dalam phone :-).
    • Saya akan perlukan details anda seperti :
      • Nama Penuh
      • Nombor IC
      • Alamat Penuh
      • Nombor Telefon
      • E-mail
      • Nombor akaun bank
      • Nama suami (jika ada)
      • Nombor IC suami (jika ada)
    • Saya perlukan details ini untuk Pre-Registration sebagai ahli Shaklee.
    • Soalan – Kenapa perlu maklumat suami?
      • Sebab Shaklee tekankan keahlian suami-isteri bersama, dengan menikmati nombor ID yang sama dan nanti kalau dapat apa-apa reward, suami pun dapat sama. Shaklee meraikan keluarga :-). Tapi, kalau tak nak bagi maklumat suami pun tak apa. Cuma nanti bila nak register nama suami selepas ni, leceh pulak.. Sebab kena tunjuk Sijil Nikah kat Shaklee. Nak senang, register terus nama suami bersama sekaligus. Jelas ye.
  3. Buat pembayaran kepada saya.
    • Saya akan uruskan pendaftaran dan pembelian kesemua produk dan barangan yang diperlukan untuk Spa dan Training.
  4. Terima produk Spa anda.
    • Produk ini akan sampai dalam bentuk pos.
  5. Set untuk Training. Biasanya kita akan set masa yang paling sesuai buat peserta dan trainer. Masa yang available buat kedua-dua pihak.
    • Saya akan explain trainer yang akan train anda ye. Saya perlu tahu lokasi anda terlebih dahulu :-).
  6. Officially menjadi ahli TWB.

Mudah sahaja, kan? Ok selepas training, apa pula kan?

Selepas anda training, InsyaAllah.. Saya akan terus bimbing anda mengenai tugasan-tugasan yang perlu anda lakukan bagi menambahkan keyakinan dan kemahiran diri anda di dalam melakukan servis spa anda. Kalau tak faham mana-mana bahagian atau lupa steps semasa training, anda boleh terus bertanya kepada saya atau group. Ramai yang akan bantu nanti, InsyaAllah.

Kemudian, saya akan terus bimbing lagi mengenai cara-cara marketing dan cara-cara mendapatkan pelanggan. Saya akan turut bimbing bagaimana untuk jadikan pelanggan menjadi setia dengan anda dan suka untuk mengulangi sesi spa bersama anda. InsyaAllah.

Di dalam group support TWB juga, kami akan terus menerus membimbing anda, selagimana anda terus menggunakan Shaklee, berminat menggunakan Shaklee dan berterusan mengulangi penggunaan produk-produk Shaklee. Jadi, anda boleh terus terus bertanya apa-apa saja kemusykilan yang mungkin timbul di sepanjang proses anda menjalankan bisnes mobila spa anda.

Penutup

Berminat untuk menyertai Kursus Spa “The Walking Beauty” dan menjadi sebahagian daripada kami? Berminat untuk menjalankan bisnes bersama-sama Team yang sangat hebat dan supportive? Di sini saya detailkan cara-cara untuk menyertai kursus spa team “The Walking Beauty”. Caranya mudah sahaja. Baca saja di atas. Lepas dah faham semua, boleh terus klik di link Whatsapp ini untuk menghubungi saya. Dan saya akan bantu proses seterusnya InsyaAllah.

Salam Mesra,

Wan Syahida Kahar

012-6753078

Ahli The Walking Beauty sejak 2015 & Pengedar Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.