Boleh Ke Beli Produk Shaklee Guna ID Orang Lain?

By | 28/11/2017

BELI PRODUK SHAKLEE DENGAN ID ORANG LAIN?

Boleh ke beli produk Shaklee guna ID orang lain? Sedangkan anda bukan ahli Shaklee.

Saya ketika berada di HQ Shaklee, Bandar Sunway

Haiii Assalamualaikum! Actually ni cerita tahun lepas. Facebook biasalah suka tunjukkan memori-memori lalu kita kan. For 1 whole year la tu la ni la. So ni cerita tentang seseorang yang pernah nak cuba beli produk Shaklee menggunakan ID orang lain atau kawannya. Dengan niat nak harga lebih murah lah. Sebab kalau bukan ahli, tak boleh dapat harga ahli.

Jadi dia cakaplah dia nak cari Vitamin E dengan Vitamin C untuk masalah jeragat. Dia call saya dan tanya saya stokis Shaklee ke?

Ohooo dalam Shaklee takde stokis stokis kak. Tak perlu jadi stokis atau pegang stok banyak-banyak pun. Semuanya order straight daripada HQ.

Akak tu juga ingat dengan menggunakan ID rakan dia, dia boleh beli produk Shaklee dengan harga ahli daripada saya.

Saya explain baik-baik dan katakan yang cara tu dah salah dan bukannya menguntungkan dirinya malah merugikan. Kawan dia akan dapat benefit pembelian tapi akak ni tak dapat apa-apa kelebihan walaupun berjaya beli dengan harga ahli. Kelebihan harga ahli tu hanya sementara. Nak dapat hasil effect pemakanan, takde sape nak tunjuk ajar.

Dan… selepas saya selidiki rupanya kawan dia yang bagi ID tu pun tak consult apa-apa pun tentang apa yang bagus untuk masalah jeragat dia, canne cara makan, nak follow up semua. Semua tu tak ada. Dia dapat harga ahli je.

Oh ruginya kakkkk sebab akak hanya akan dapat produk je tapi takde sapa yang consult akak sedangkan akak layak dapatkan semua tu. Nanti masalah akak takde sape nak tolong n akak pun blur tentang semua produk.

Panjang lebarrr saya explain tentang set jeragat dan apa yang boleh bantu dia. Walaupun dia bukannya beli daripada saya. Saya explain tentang punca hormon yang mempengaruhi jeragat, supplemen apa yang bantu hormon, tentang camne collagen boleh bantu, Vit C berapa biji nak kena makan, Vit E bila nak makan, set luaran khas untuk spots n jeragat. Apa nak makan untuk elak timbul lagi jeragat. Semuanya. Saya just nak tolong dia selesaikan masalah jeragat dia.

That’s why, rugiii kalau anda daftar as member but no one consult you. Apatah lagi bila beli produk Shaklee dengan ID orang lain. Anda tak dapat benefits as member, tapi kawan yang dapat. As a member you will get more info n guidance. Tapi bila tak daftar, sources are limited.

Penutup

Jadi saranan saya, berdaftarlah terus sebagai Ahli Shaklee yang sah jika mahukan harga barang Shaklee pada harga yang paling rendah. Bukannya dengan menggunakan ID orang lain walaupun anda belum menjadi ahli kemudian anda tak dapat apa-apa manfaat konsultasi produk pun. Anda jugak yang bakal rugi dan tak berjaya merasai effect Shaklee yang sebenar. Kan dah rugi??

Jadi, berdaftarlah! Tak mahal pun. Hanya RM79.50 je yuran pendaftaran. Siap dah termasuk harga postage dah ni.

Dan, pastikan kalau anda nak daftar, anda daftar dengan orang yang reliable okay? And tolong pastikan anda akan dapat benefit yang sama macam members lain 😉

Saya pengedar yang reliable jugak, InsyaAllah 😊

Berminat untuk cari dan beli produk Shaklee berserta consultation yang terbaik? Saya akan bantu! InsyaAllah..

Salam mesra,

Wan Syahida Kahar

012-6753078

Pengedar Shaklee Petaling Jaya dan seluruh Malaysia

 

2 thoughts on “Boleh Ke Beli Produk Shaklee Guna ID Orang Lain?

    1. syahida Post author

      Terima kasih.. Kita kalau nakkan nilai kepada wang yang kita keluarkan, kena la laburkan kepada yang betul juga 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge